Kažkas skolinto

Something borrowed

Vieniša advokatė įsimyli... geriausios draugės sužadėtinį. Moterų draugystės laukia tikras išbandymas: vestuvės jau beveik ant nosies. Reičel (akt. Ginnifer Goodwin) - gabi, jauna advokatė, dirbanti stambioje teisininkų kompanijoje. Ji dosni ir ištikima, tačiau vis dar vieniša, ką jai nuolat primena Darsė (akt. Kate Hudson) - geriausia Reičel draugė. Tačiau po vakarėlio, skirto Reičel 30-mečiui, gera mergaitė iškrečia tikrą beprotybę: ji praleidžia aistringą naktį su Deksu (akt. Colin Egglesfield) - Darsės sužadėtiniu.

Reičel dar nuo koledžo laikų slapta puoselėja jausmus Deksui, tačiau draugės labui pasitraukė tikėdamasi, jog laikas viską išspręs. Tačiau, deja, šį kartą laikas netapo visagaliu gydytoju... O Darsės ir Dekso vestuvės jau visai ant nosies. Tai reiškia, jog Reičel, kaip geriausia Darsės draugė, yra pati svarbiausia moteris po mamos šiuo gyvenimo laikotarpiu. Taigi, Reičel priversta beveik kasdien bendrauti su abiem - Darse ir Deksu.

Moteris visiškai susipainioja: ji nenori skaudinti draugės, tačiau tai reiškia, jog kentėti teks jai. Etanui (akt John Krasinski), Reičel patikėtiniui ir nuolatiniam nuodėmklausiui, susiklosčiusi situacija atrodo šiek tiek paprastesnė nei Reičel. Jo nuomone, Reičel turi įveikti baimę ir stoti akistaton su Darse ir Deksu - kaip ten bebūtų, bet ant kortos pastatyta jos, o ne kieno nors kito, laimė. Deja, ant kortos pastatyta ne tik Reičel laimė, bet ir ilgametė draugystė...

Režisierius: Luke Greenfield Vaidina: Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, Colin Egglesfield, John Krasinski.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai