Now Reading
Kanų ekspertas 2011

Kanų ekspertas 2011

Kanų ekspertas 2011

Sakoma, kad kai kurios reklamos geresnės nei filmai, kurių metu jos rodomos. Šis kūrybiškumas kasmet įvertinamas tarptautiniame reklamos festivalyje „Kanų liūtai“. Pietinėje Prancūzijos pakrantėje teikiami apdovanojimai – laukiamiausias įvykis reklamos pasaulyje, kuomet paaiškėja, kas yra kas reklamos versle.

Išgirsti riaumojančių liūtų atgarsius esate kviečiami ir jūs. Prieš prasidedant šurmuliui Kanuose, specialiai sudaryta reklamos agentūros „Leo Burnett Worldwide“ komisija atrenka potencialius „Kanų Liūtų“ nugalėtojus. Šie Kanų spėjimo konkursai vyksta nuo 1987 metų daugiau nei 20 pasaulio šalių ir jau spėjo tapti intriguojančia tradicija reklamos orbitoje besisukančių asmenybių tarpe. 

Lietuvoje oficialų „Kanų liūtų“ spėjimų renginį septintus metus organizuojanti „Leo Burnett Vilnius“ suteikia puikią progą ne tik išvysti visas šviežiausias idėjas vienoje vietoje, bet ir patikrinti savo intuiciją – taikliausiai šaudančiam reklamos orakului atiteks vertinga agentūros dovana ir „Kanų eksperto“ titulas.

Lietuva, 2011

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top