Now Reading
KP: Laisvėje

KP: Laisvėje

KP: Laisvėje

NAUJA EUROPA – NAUJI VARDAI. Matilda turi 24 val. reikalams sutvarkyti. Nuteista penkeriems metams kalėjimo už nusikaltimą, kurio ji nepadarė, moteris po dviejų metų paleidžiama parai į laisvę ir tikrai nebenori grįžti atgal. Matilda išleidžiama tik į motinos laidotuves, tačiau turi daug ką nuveikti. Aplanko savo brolį, palaidoja motiną ir išsireikalauja pažadėtų pinigų iš buvusio meilužio, už kurį ir prisiėmė kaltę. Galutinė jos stotelė – krovininis keltas ir atvira jūra. Tačiau prieš tai ji dar privalo pasirūpinti tuo, kas jai artimiausia – sūnumi. Bet Matilda nė nenumanė, kad būtent su vaiku jai bus sunkiausia susikalbėti.

Režisierius: Bogdan George Apetri (g. 1976) Gimė Rumunijoje, gyvena Niujorke. Prieš išvykdamas studijuoti į JAV (studijuoja režisūrą ir kinematografiją Kolumbijos universitete), režisierius įgijo tarptautinės teisės magistro diplomą Rumunijoje. Taip pat užsiima prodiusavimu, montavimu bei rašymu. 2006 m. jis sukūrė ir prodiusavo pirmąjį trumpametražį filmą „Labai trumpa vienatvės trilogija“, o 2008 m. – „Paskutinė gruodžio diena“. Abu filmai buvo atrinkti į daugelį festivalių. Filmas „Laisvėje“ – debiutinis režisieriaus pilno metro meninis filmas.

Pagrindiniai aktoriai: Ana Ularu, Andi Vasluianu, Ioana Flora, Mimi Branescu, Timotei Duma Kalba: rumunų. Subtitrai: lietuvių, anglų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top