Now Reading
Lengvabūdė pirmūnė

Lengvabūdė pirmūnė

Oliv galima būtų pavadinti mokyklos nevykėle. Ji nepastebima ir nepopuliari – jos nepamena net klasės draugai, su kuriais mokosi jau ne pirmus metus. Oliv turi draugą Brendoną – tokį pat nevykėlį kaip ji. Tiesą pasakius Brendono padėtis visai nepavydėtina palyginus su Oliv: jis gėjus.

Baisu net pagalvoti, kas jo laukia, jei klasės draugai – o po to aišku ir visą mokyklą – demaskuotų Brendoną. Taigi Brendonas paprašo Oliv pagalbos: apsimesti jo mergina, nueiti į kelis pasimatymus. Planas atrodo paprastas ir nepavojingas. Tačiau vieno vakarėlio metu situacija tampa nevaldoma ir įvykiai pakrypsta šiek tiek kitaip nei jie tikėjosi. Tik trauktis jau nėra kur… Tas vakaras pakeičia Oliv ir Brendono padėtį visiems laikams. Brendonas atsikrato anksčiau jį persekiojusios baimės būti demaskuotas ir tampa „šaunuoliu” bendramokslių akyse, o Oliv netikėtai sau pačiai išgarsėja visoje mokykloje. Deja, ne visai taip, kaip būtų norėjusi. Dabar pasirodžius mokyklos koridoriuje ją seka smerkiantys žvilgsniai, atsklinda neaiškūs ir patylomis tariami „k…va”, „k…šė”, kurie visu grožiu riebiai išsilieja ant tualeto sienų ir nepalieka abejonių, kokia „šlovė” nuo šiol lydės merginą.

Atrodo dabar Oliv turėtų ilgėtis tų dienų, kai buvo nepastebima ir nepopuliari, tačiau visų nuostabai mergina elgiasi priešingai. Rodos prasta šlovė jai nė kiek netrukdo ir net galima numanyti, jog Oliv ja mėgaujasi. Taip, Oliv pasirenka alternatyvą verkšlenimams ir apgailestavimams – ji nusprendžia pasinaudoti susiklosčiusia padėtimi ir netgi išpešti iš to naudos. Kaip sakoma, viskas priklauso nuo požiūrio…

Originalo kalba: anglų
Titrų kalba: lietuvių

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top