Naktinis pasimatymas

Date Night

Neapsimetinėkite kitais žmonėmis: tai gali būti pavojinga Jūsų gyvybei Klara ir Filas Fosteriai (akt. Tina Fey ir Steve‘as Carellas) – sutuoktinių pora, kurios kasdienis gyvenimas jau teka ramia vaga, o aistra išblėsusi ir užleidusi vietą rutinai.

Tiesa, Fosteriai karts nuo karto vis dar susiorganizuoja romantišką vakarą, kuris apsiriboja vakariene mieste ir filmu artimiausiame kino teatre. Vieną tokį vakarą, supykęs, kad populiariame restorane jiems nėra vietos, Filas imasi iniciatyvos ir kartu su žmona pasisavina kitos poros staliuko rezervaciją. Linksmai nusiteikę ir paslapčia laukdami tikrųjų staliuko šeimininkų, Klara ir Filas sulaukia visai kitokių svečių.

Pasirodo, pora, turinti sėdėti prie šio staliuko, yra truputį skolinga vyrukams, kurie nemėgsta, kai kas nors jiems būna skolingas. Juokaudami ir kikendami Fosteriai mėgaujasi savo pokštu, tačiau labai greitai situacija tampa visiškai nebejuokinga. Nelabai spėję susivokti, Klara ir Filas įsukami į jų sveikatai ir netgi gyvybei pavojingą įvykių verpetą. Ir būtent šiame verpete, baimei kutenant paširdžius, jie abu pagaliau ima prisiminti tai, ką rutina buvo iš jų atėmusi.

Metai: 2010
Šalis: JAV
Režisierius: Shawn Levy
Aktoriai: Mila Kunis, Mark Wahlberg, James Franco, Steve Carell, Leighton Meester
Žanras: Veiksmas, romantinė komedija

Anonsas
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai