Duona yra bene pagrindinis maisto produktas daugeliui žmonių visame pasaulyje, valgoma jau keliolika tūkstančių metų. Išmokę dirbti žemę ir susibūrę į bendruomenes, žmonės išmoko...
Eksperimentuoti virtuvėje anksčiau nedrįsę lietuviai tampa vis drąsesni ir pasiryžta netikėčiausiems kulinariniams sprendimams. Keliaudami apsipirkti dažniau ieško naujų, dar neragautų...
Rugsėjį naujajame TV3 televizijos rudens sezone prasideda lenktynės, kokių dar nesate matę. Geriausiu pasaulyje pripažinto kulinarinio žurnalo redaktorius Alfas Ivanauskas pristato nuotykių...
Dar visai neseniai ant grilio kepėme visą marinuotą viščiuką, krūtinėlę ar blauzdeles. Tačiau sparčiai populiarėjant grilio kultūrai Lietuvoje, ant grotelių vis dažniau kepame ir...
2011 m. 5 proc. apklaustų Lietuvos gyventojų maisto gaminimui skirdavo iki pusvalandžio, 2015 m. atlikto tyrimo rezultatai parodė, kad tokių žmonių dalis išaugo iki 20 proc. Tokia situacija...
Teigiama, kad visi naujausi išradimai kuriami tam, kad spręstų kokius nors šiuolaikinės visuomenės iššūkius. Jei paanalizuotume, kokia tauta tų iššūkių turi daugiausiai ir pačių...
Artėjant Motinos dienai susimąstome, kuo nustebinti savo mamas ir močiutes. Gražiausios gėlių puokštės, kvietimai į koncertą ar pasivaikščiojimas parke, išradingi rankdarbiai ir kitos...
Sostinėje įsikūrusio gurmaniškų mėsainių restorano „Le Butcher“ įkūrėjai meta iššūkį burgerių mėgėjams ir vietoj tradicinio gėrimo – alaus – šalia siūlo rinktis......
Ką vartotojai pripažins populiariausiu gaminiu, kurį prekės ženklą išrinks žinomiausiu, kuris produktas bus paskelbtas metų naujiena? Prekių ženklų ir produktų rinkimai – tai ne tik...
Tobulas skonis į delną telpančiame išpuoštame laimės gabalėlyje – taip keksiukų mėgėjai apibūdina šį nepaprastai gardų desertą, kuris pamalonina ne tik gomurį, bet ir akis....
Kažkas yra pasakęs, kad noras valgyti paverčia mus dievais virtuvėje. Šiuose žodžiuose yra daug tiesos, nes kartais net ir iš kirvio košę gebame išvirti arba netikėtai sukurti tokių...
Valgydami įvairų maistą mes ne tik pasisotiname, bet ir gauname daugybę mūsų organizmams būtinų medžiagų. Specialistai dalijasi patarimais, kurie padės išsirinkti skanų ir...
TV laidų vedėjas, belgiško šokolado ambasadorius ir prancūziško stiliaus „Ali šokoladinės” įkūrėjas Ali Gadžijevas balandžio mėnesį jau antrąją šokoladinę Vilniuje atvers...
Mokslininkai pripažįsta, kad kokybiškas ir tinkamai suderintas maistas lemia ne tik žmogaus sveikatą, gerą savijautą ir nuotaiką, tačiau ir... santykius šeimoje. Pasirodo, maistas turi...
Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių – Halina Višnevskaja ir Ruslanas Bolgovas – įmonių grupės „KG Group“...
Praėjo pusė metų nuo paskutinio iVilnius.lt skelbto populiariausių restoranų šimtuko. Regis, laiko praėjo nedaug, tačiau reitinge gausu pokyčių: keletas restoranų, neatlaikę...
Gyveni sveikai, bet vis dažniau skauda galvą, pučia pilvą ar net išberia odą. Maža to, pradeda augti svoris. Tačiau gydytojams vis nepavyksta nustatyti negalavimų priežasties. Ką daryti?
Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis nuo širdies ir kraujagyslių sistemos ligų kasmet miršta apie 1,65 mln. žmonių. Milžinišką susirgimų ir mirčių skaičių lemia netinkama...
Nuo senų senovės lietuviai duoną suasmenindavo ir sudievindavo: ji minima pasakose, priežodžiuose ir patarlėse, jos gausu net iki šių dienų išlikusiuose ritualuose. Tikėta, kad...
Ruslanas Bolgovas siūlo du puikius, daugeliui tikrai patiksiančius receptus, kurie idealiai tinka pusryčiams - virtuvės šefas siūlo pasilepinti ir šeimos narius palepinti gardžiais...
1 ... 5 / 6 / 7 / 8 / 9 ... 33