Now Reading
Talentų banke – SM.AR/T studijos fotografės (foto)

Talentų banke – SM.AR/T studijos fotografės (foto)

Talentų banke – SM.AR/T studijos fotografės (foto)

Laikas.lt

SM.AR/T – visiškai naujas, bet jau daug žadantis vardas Lietuvos jaunosios fotografijos žemėlapyje. „Talentų banke“ pristatome pirmuosius jų darbus.

Po SM.AR/T vardu slepiasi Sandra ir Algina. „Laikas.lt“ skaitytojams merginos prisistato taip:
 
„Prieš aštuoniolika metų viena kitos nepažinojom. Prieš septyniolika metų primą kartą pamatėme viena kitą su kardeliais rankose, didesniais už galvą. Formuojantis mūsų pasaulėžiūrai viena kitos nepakentėm, buvo net toks laikas, kai pirmus išmoktus keiksmažodžius skirdavom viena kitai.
 
Prieš devynerius metus Sandra į rankas paėmė fotoaparatą, o Algina pieštuką. Prieš devynerius metus jos ir tapo draugėm. O dabar jos smagiai leidžią laiką, išnaudoja savo kūrybinį potencialą „nedidukame sklepe“, kuris vadinasi SM.AR/T studija. O ką mes joje veikiame? Fotografuojame ir bendraujame su pačiais įvairiausiais sutiktais žmonėmis, kurie mus įkvepia įvairiems meniniams projektams.“
 
Sandra ir Algina atsiuntė mums keletą savo darbų, kurie – fotogalerijoje žemiau. Jei norite daugiau – užsukite į SM.AR/T „Facebook“ paskyrą.


„Laikas.lt“ talentų bankas laukia, kol galės pranešti pasauliui ir apie Jus. Kreipkitės adresu [email protected], pristatykite save, prisekite savo darbus, o mes pasirūpinsime, kad jie būtų pamatyti

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top