Now Reading
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Mergelė

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Mergelė

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Mergelė

Laikas.lt

Astrologija teigia, kad horoskopo ženklas gali lemti daugelį dalykų – poros santykių sėkmė taip pat priklauso nuo zodiako ženklo. Ar kada susimąstėte, kodėl su vienais žmonėmis jums sekasi bendrauti žymiai geriau nei su kitais? Galbūt jūsų gyvenimo kelyje pasitaikė tų, kurie erzina tiesiog savo buvimu toje pačioje patalpoje? O galbūt jūsų, atrodytų, perspektyvūs santykiai galiausiai iširo? Kaltę galite suversti savo zodiako ženklui! Siūlome įsitikinti, ar jūsų partneris jums tinka, remiantis horoskopu.

Mergelė. Rugpjūčio 24 – rugsėjo 23

Stichija: Žemė
Planeta: Merkurijus
Diena: trečiadienis
Devizas: „Aš tikrinu“
Spalva: geltona, mėlyna
Akmuo: nefritas ir karneolis

Mergelė su Avinu
Avino drąsa gali kurį laiką intriguoti drovią, kartais net susikausčiusią mergelę. Kita vertus, ženklai labai skirtingi, tad santykių palaikymas pareikalaus daug kantrybės. Avino poreikiai ir bendravimas labai akivaizdūs ir impulsyvūs, tuo tarpu mergelei reikia laiko apmąstyti, ko ji iš tiesų nori. Tiek avinas, tiek mergelė mėgsta valdyti situaciją – avinas yra natūralus lyderis, o mąsli mergelė labai kritiška ir visada siekia įrodyti savo tiesą. Jeigu abu partneriai sugebės įsiklausyti į vienas kito norus, tai sėkminga santuoka įmanoma.

Mergelė su Jaučiu
Meilė iš pirmo žvilgsnio – namisėdos, kurių interesai visiškai sutampa. Vienintelis skirtumas, mergelės nuobodumas sekse, nors jautis tam dažniausiai neprieštarauja, bet kartais jam norisi naujovių. Jaučio analitinis mąstymas ir mergelės sugebėjimas greitai reaguoti yra puiki kombinacija. Jautis itin atsakingai valdo finansus, o tai žavi atsakingą mergelę. Puiki sąjunga garantuota!

Mergelė su Šauliu
Šaulio požiūris į meilę mergelę veda iš proto (blogąja prasme). Megelės saugumo poreikis erzina šaulį, kuris nelabai stengiasi suprasti savo partnerio poreikių. Mergelė siekia tvarkos ir paprastumo, o šauliui reikia naujų pojūčių bei linksmybių. Mergelei būtini ilgalaikiai įsipareigojimai, o šaulys nevengia savo aistrų tenkinti su kitais partneriais. Šis skirtumas nuolat kels įtampą ir skatins naujus konfliktus, kurie taps puikia dirva pradėti pyktis ir dėl kitų asmenybės skirtumų. Tokia pora gali kartu ištverti savaitę, tačiau ne visą gyvenimą.

Mergelė su Ožiaragiu
Mergelės tvarkingumas ir sugebėjimas viską apgalvoti puikiai dera su ožiaragio savidisciplina bei polinkiu sunkiai dirbti. Abu partneriai didžiuojasi savo namų jaukumu, yra linkę geriau turėti kelis gerus draugus nei daug pažįstamų bei žavisi vienas kito intelektu. Ožiaragio praktiškumas papildo mergelės tikslumą. Galimi nesutarimai susiję su seksu, tačiau juos bus lengva išspręsti, kadangi ženklai vienas kitą supranta iš pusės žodžio. Tiek ožiaragiai, tiek mergelės gudrūs, konservatyvūs ir kantrūs žmonės, tad šis derinys labai sėkmingas.

Mergelė su Liūtu
Laimingos sąjungos tikimybė tikrai didelė – liūtui darys įspūdį kritiška mergelės natūra, o pastaroji mielai didžiuosis liūto pasiekimais, humoro jausmu ir mylinčia asmenybe, tuo apsukdama galvą partneriui, kuriam labai patinka tiek antrosios pusės, tiek draugų dėmesys. Seksualinį poros gyvenimą mergelė praturtins emocijomis bei supratingumu. Liūtai labai gerbia mergelių atsargumą ir gudrumą, juos labai džiugina partnerių poreikis įsiteigti, o mergelės tą daryti moka ir mėgsta. Abu partneriai ištikimi ir linkę į santykius įdėti darbo, tad ilgalaikiai santykiai garantuoti.

Mergelė su Vėžiu
Vėžiai reaguoja emocingai, tuo tarpu mergelės yra linkusios viską apsvarstyti, tačiau jų asmenybės puikiai dera, tad nedideli skirtumai konfliktų nekelia. Mergelės praktiški ir atsakingi žmonės, tad sudaro tokios sąjungos pagrindą. Vėžiai jausmingesni ir santykiai juos džiugina. Seksualinis šios poros suderinamumas puikus. Keisčiausia, kad didžiausia šios sąjungos problema gali tapti rūpestingumas – abu ženklai labai linkę rūpintis savo antrąja puse ir užsimiršta palikti asmeninės erdvės. Šie partneriai bus linkę labai daug kalbėtis ir kartais ilgos šnekos gali iššaukti ginčą, tačiau, nepaisant to, sąjunga sėkminga ir ilgai trunkanti.

Mergelė su Svarstyklėmis
Mergelės griežtai vadovaujasi jų pačių nustatytomis bei visuomenės primestomis taisyklėmis, o svarstyklėms tai nepriimtina. Tai labai skirtingos asmenybės – mergelėms įdomiau uždirbti pinigus ir jos neskiria daug dėmesio seksui, o tai netenkina aistringesnių svarstyklių. Mergelės labiau namisėdos ir slopina mėgstančias bendrauti ir vienoje vietoje neužsisėdėti svarstykles. Svarstyklės linkusios leisti pinigus, o tai gasdina finansinį stabilumą mėgstančias mergeles. Žvelgiant iš svarstyklių perspektyvos, mergelės turi surinkusios visas labiausiai erzinančias savybes – jos kritiškos, nelinkusios ieškoti kompromiso, greitai supyksta. Santykiai vargiai įmanomi.

Mergelė su Skorpionu
Ženklai turi daug panašumų, tačiau labai skiriasi jų požiūriai į seksą. Susikausčiusios ir drovios mergelės sunkiai sugeba suprasti skorpionų poreikį į save atreipti dėmesį. Skorpionai linkę kelti pavydo scenas net jeigu mergelės ir įrodo savo ištikimybę – mergelėms sunku su tuo susitaikyti, tačiau jos stengsis užglaistyti konfliktą ir įtikti savo partneriui. Kita vertus, skorpionai nesidomi jokiais kompromisais ir tiesiog nori vienareikšmiško pritarimo, o mergelės, kad ir kaip rūpintųsi savo partneriu, to suteikti negali. Ženklai skirtingi, tačiau jie gali sukurti gan tvirtą emocinį ryšį, kadangi abiem rūpi susikurti gražius ir patogius namus, turėti tvirtą pagrindą po kojomis. Kita vertus, jiems sunku palaikyti gerus poros santykius, tad geriau likti tikrai neblogais draugais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mergelė su Vandeniu
Abu ženklai yra mąstytojai ir analitikai, kurie nelinkę kliautis emocijomis, tačiau mergelės pesimistiškesnės, tuo partu vandeniai visada sugeba įžvelgti šviesiąją pusę. Seksualinis suderinamumas labai prastas ir ženklai nejaučia aistros vienas kitam. Vandeniams reikalingas nuolatinis aktyvumas, bendravimas su daugybe žmonių ir milžiniškas pažįstamų ratas, o tai labai vargina ramų laisvalaikį mėgstančias mergeles. Praktiškos ir kasdieniškai mąstančios mergelės linkusios taupyti, o vandeniai nejaučia pinigų vertės ir juos švaisto neįtikėtinu greičiu. Ženklų gyvenimo tikslai labai skirtingi – vandeniai siekia būti geriausiais, kad ir ką bedarytų, o mergelėms svarbu savo darbus tiesiog atlikti laiku. Santuoka įmanoma tik tuo atveju, jeigu šie žmonės seniai pažįstami ir yra pripratę vienas prie kito.

Mergelė su Dvyniais
Abu ženklus valdo Merkurijus, tad jie į gyvenimą žvelgia filosofiškai, tačiau tai vienintelis jų panašumas. Dvyniai mano, jog mergelės nuobodžios ir nėra linkę pernelyg gilintis į jų poreikius. Mergeles aktyvūs dvyniai iš pradžių žavi, tačiau jos greitai pradeda kritikuoti šio ženklo nepastovumą ir nesugebėjimą priimti sprendimų. Mergelės labai vertina stabilumą, o dvyniams atrodo, jog laimės ieškojimas ir nauji išbandymai yra visiškai normalu, tačiau tikėtina, kad jie, pavargę nuo savo neapsisprendimo, trumpam susižavės pastoviomis mergelėmis. Trumpas gražių santykių žybtelėjimas tikėtinas, tačiau tuo viskas ir pasibaigs.

Mergelė su Mergele
Šie partneriai neteiks didelės reikšmės seksui ir manys, jog meilė susijusi tik su emociniu ryšiu bei visą gyvenimą trunkančia partneryste. Tai atsakingi, jautrūs ir inteligentiški žmonės, kurie meilę priima labai rimtai. Natūralu, kad mąstymas labai panašus, tad ši pora visada ras temų pokalbiui ir kartu nenuobodžiaus. Reikalavimai miegamajame nedideli, tad tai nesukels ginčų ar skundų. Jeigu vienas iš partnerių bus kiek mažiau perfekcionistiškas ir kartas nuo karto sugebės į santykius įnešti kažko naujo, tai bendravimas gali trukti labai ilgai, o santuoka bus sėkminga.

Mergelė su Žuvimis
Šių ženklų meilė tampriai susijusi su stabilumu bei intelektualiniais ryšiais. Meilė žuvims yra estetinis grožis bei emociniai potyriai, tačiau seksualinių poreikių patenkinimas jiems nemažiau svarbu – mergelėms seksas rūpi menkai ir tai gali būti konflikto priežastimi. Žuvys sunkiai pakenčia kritiką, o mergelės nuolat linkusios kritikuoti, tiesa, dažniausiai pelnytai ir konstruktyviai, tačiau žuvims tai menkai rūpi. Tiek santuoka, tiek draugystė vargiai įmanoma. 

Taip pat skaitykite:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top