Now Reading
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Jautis

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Jautis

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Jautis

Laikas.lt

Astrologija teigia, kad horoskopo ženklas gali lemti daugelį dalykų – poros santykių sėkmė taip pat priklauso nuo zodiako ženklo. Ar kada susimąstėte, kodėl su vienais žmonėmis jums sekasi bendrauti žymiai geriau nei su kitais? Galbūt jūsų gyvenimo kelyje pasitaikė tų, kurie erzina tiesiog savo buvimu toje pačioje patalpoje? O galbūt jūsų, atrodytų, perspektyvūs santykiai galiausiai iširo? Kaltę galite suversti savo zodiako ženklui! Siūlome įsitikinti, ar jūsų partneris jumstinka, remiantis horoskopu.

Jautis. Balandžio 21 – gegužės 20. 

Stichija: Žemė
Planeta: Venera
Diena: penktadienis
Devizas: “Aš turiu”
Spalva: balta, žalia, alyvinė, geltona
Akmuo: turkis ir safyras

Jautis su Avinu
Abu ženklai yra jausmingi partneriai, tačiau aviną gali erzinti lėtas jaučio gyvenimo ritmas bei nuobodumas lovoje. Avinai trokšta linksmybių, tad nuolat bandys jų ieškoti erzindami visiškai nespontanišką jautį. Jaučiai darbštūs ir puikiai moka elgtis su pinigais – avinai moka puikiai juos leisti. Šios sąjungos kelio pradžia sunki, tačiau jeigu pavyks santykius išlaikyti pakankamai ilgai avinas ims vertinti jaučio pastovumą ir patikimumą. Jautis turėtų suprasti, kad jam teks leisti avinui lyderiauti, kitu atveju šie santykiai bus trumpalaikiai.

Jautis su Vėžiu
Įprastai ši kombinacija gera. Abiems ženklams reikalingas pastovumo jausmas, abu yra mylintys bei aistringi, žavisi savo partneriu. Vėžys į šią sąjungą įneša jausmingumo bei vaizduotės. Jautis puikiai jaučia vėžio emocijas ir sugeba jį nuraminti konfliktui dar neprasidėjus. Jaučiai labai rūpestingi. Vėžiai itin atsakingi. Laikui bėgant tokia sąjunga tik stiprėtų, o partneriai neabejotinai papildytų vienas kitą. Kita vertus, abu ženklai labiau linkę imti nei duoti, tačiau išsprendus šią problemą santuoka gali būti labai tvirta. 

Jautis su Svarstyklėmis
Ši pora mėgsta muziką ir meną, tačiau daugiau nieko bendro neturi. Jaučiai ramūs ir kiek susivaržę, tad netinka romantiškoms svarstyklėms. Jaučiai linkę planuoti savo ateitį, tačiau ilgalaikiai įsipareigojimai svarstykles gąsdina, tad šis aspektas neabejotinai kels nesutarimų. Svarstykles papildomai erzins diktatoriška jaučio natūra. Ženklai suderinami miegamajame, tačiau to nepakanka sėkmingai sąjungai.

Jautis su Ožiaragiu
Partneriai puikiai supranta vienas kitą – abu mėgsta pinigus ir sutinka, kad svarbiausia yra saugumas. Jaučiai yra kantrūs, tad galėtų padėti ožiaragiams įveikti jų vangumą, įkvėpti drąsos bei atsakomybės. Abu ženklai žemiški, tačiau aistringi – šioje sąjungoje jausmingesnis jautis gali nesunkiai išblaškyti ožiaragių susikaustymą. Tokia pora nesivaržydami įgyvendins vienas kito seksualines idėjas. Ožiaragio seksualiniai poreikiai svyruoja nuo nenumalšinamų iki visiško sekso atsisakymo. Pastovesnių įpročių jaučiams tai gali kelti problemų, tačiau jeigu jie sugebės išsikalbėti, tai santuoka gali būti ilgalaikė.

Jautis su Jaučiu
Iš pažiūros darni sąjunga – abu mėgsta namų jaukumą ir saugumą vertina labiau nei nuotykius. Kita vertus, galimas seksualinis nesuderinamumas. Jaučio moterys jausmingesnės ir svajingesnės, o vyrai žemiškesni ir paprastesni. Jaučiai vyrai labiau vertina kitų jaučių vyrų kompaniją. Jaučio moteris negali susitaikyti su dėmesio stoka. Abu vertina pinigus, yra darbštūs ir lojalūs, savo partneriams dažniausiai nevengia rodyti dėmesio. Idealiausias sprendimas tokiai porai kartas nuo karto laiką leisti atskirai, turėti asmeninių hobių. Sąjunga įmanoma, tačiau sunku pasakyti ar draugystė gali išaugti į ilgalaikius šiltesnius jausmus ar santuoką.

Jautis su Dvyniais
Sąjunga gero nežada, nors santykių pradžioje jaučiams gali būti įdomus dvynių linksmumas, o pastaruosius žavi jaučių atvirumas ir paprastumas. Ženklai labai skirtingi – dvyniai nuolat keičiasi, juos sunku prognozuoti, o jaučiai labai stabilios asmenybės. Jaučius žavi dvynių kūrybiškumas ir meniniai gebėjimai. Taisyklė, kad ilgainiui dvynius ima erzinti jaučių vidinė ramybė. Solidžius jaučius dvynių svyruojantis seksualinis apetitas taip pat gali išvesti iš pusiausvyros, o tokiose situacijose neištikimybė labai tikėtina, tad santuoka ar ilgalaikis ryšys mažai tikėtini.

Jautis su Liūtu
Abu ženklai yra labai tvirtos ir nepajudinamos asmenybės. Konfliktams įsisenėjant liūtai agresyvėja, o jaučiai užsisklendžia savyje, tad kompromisų paieškos tampa beveik neįmanomomis. Liūtams natūralu užimti vadovaujančią poziciją miegamajame. Jaučiai gali suteikti liūtams reikalingą dėmesį, tačiau kartas nuo karto jie norės to paties. Liūtams nesutikus suteikti jaučiams reikalingo dėmesio ramūs jaučiai gali pradėti pykti, o tai papildomai skatina liūto konftiktišką būdą. Tvarkingus jaučius ilgainiui ima erzinti liūto nesugebėjimas planuoti ir vėliau atsakingai vykdyti savo planus. Ženklai vienas kitą traukia seksualiai ir kartais emociškai, tačiau to nepakanka įveikti kliūtims.

Jautis su Mergele
Meilė iš pirmo žvilgsnio – namisėdos, kurių interesai visiškai sutampa. Vienintelis skirtumas, mergelės nuobodumas sekse, nors jautis tam dažniausiai neprieštarauja, bet kartais jam norisi naujovių. Jaučio analitinis mąstymas ir mergelės sugebėjimas greitai reaguoti yra puiki kombinacija. Jautis itin atsakingai valdo finansus, o tai žavi atsakingą mergelę. Puiki sąjunga garantuota!

Jautis su Skorpionu
Puikus seksualinis suderinamumas – abu ženklai labai asitringi, tad nė vienas iš partnerių neturės poreikio išdavystėms. Kita vertus, šie partneriai pavydūs ir užsispyrę. Skirtumas tas, kad jautis savo parnerį suvokia, kaip daiktą, o skorponui reikalinga valdyti savo poros emocijas. Su jaučiu sunku susikalbėti, kuomet jis susierzinęs, o tai labai pykdo skorpioną. Tokia sąjunga kupina iššūkių ir nuolatinių konfliktų, tačiau ji įmanoma, jeigu abu partneriai inteligentiški ir išmoksta toleruoti vienas kitą.

Jautis ir Šaulys
Labai skirtingos asmenybės. Labai seksualų, tačiau ištikimą jautį erzins šaulio polinkis meilės nuotykiams. Šauliai, skirtingai nuo jaučių, labai sportiški. Šauliai labai nešeimyniški, sunkiai sugeba sukurti namų jaukumą, o tai jaučiams itin svarbu. Nemažiau svarbu ir jaučių noras būti vertinamiems už sugebėjimą užtikrinti patogų ir ramų gyvenimą – šauliai to visiškai nesupranta tuo erzindami jaučius. Tikėtina, kad pora jausis laiminga, tačiau ilgalaikis bendravimas vargiai įmanomas.

Jautis su Vandeniu
Vandenių polinkis žaisti ir nerimtas požiūris į meilę pykdo į tai daug pastangų dedančius jaučius. Vandeniai neturi didelių seksualinių poreikių ir labiau mėgsta pokalbius, nors jaučiai tam neprieštarauja, tačiau jie dažnai jaučia sekso trūkumą. Abu ženklai užsispyrę, tačiau skirtingai: vandeniai negali pakęsti suvaržymų, o jaučiams būtinas stabilumas ir namų ramybė. Šie skirtumai kels nuolatinius nesutarimus ir erzins tiek įprastai ramų ir atsipalaidavusį vandenį, tiek ir dažniausiai linkusį ramiai išsiaškinti jautį. Šie ženklai gali būti geri draugai, tačiau artimesnių santykių perspektyva labai miglota.

Jautis su Žuvimis
Įprastai, tai daug laimės teikianti kombinacija. Jaučiai stiprios bei autoritetingos asmenybės, kurios užtikrina žuvų saugumo ir stabilumo poreikį. Žuvims šį sąjunga ypač naudinga, kadangi jaučiai sugeba jas taktiškai padrąsinti ir padėti siekti savo tikslų – toks vaidmuo jaučiams malonus, nes jie mėgaujasi galėdami rūpintis savo partneriu. Seksualinis poros pasitenkinimas priklauso nuo jaučio. Ši pora turi daug bendro – abu vertina grožį, meną ir jausmingumą. Įprastai ramūs jaučiai su žuvimis išmoksta romantikos. Jaučio bei žuvų santuoka labai darni, padedanti tobulėti abiems pusėms ir užtikrinanti puikias sąlygas augti vaikams.

Taip pat skaitykite:
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Avinas.

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Šaulys

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Ožiaragis

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Dvyniai

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Mergelė

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vėžys

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vandenis

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Svarstyklės

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Žuvys

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Liūtas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top