Now Reading
Žiemos vakarams – modernaus židinio dizaino variantai (Foto)

Žiemos vakarams – modernaus židinio dizaino variantai (Foto)

Žiemos vakarams - modernaus židinio dizaino variantai (Foto)

Laikas.lt

Maloniai raminantis malkų spragsėjimas židinyje – ko gero, dažna žiemą sušalusiojo svajonė. Dalinamės informacija ir vaizdais, tikėtina, dar labiau sustiprinsiančiais vizijas, o gal priversiančiais pagalvoti apie jau turimo namų ugniakuro atnaujinimą.

Pirmiausia, nusprendę įsirengti židinį, turite savęs paklausti – kam jis jums? Pramogai, interjero dekoracijai ar atsarginiam šildymo variantui? Atsakymas turėtų padėti išsirinkti židinio tipą – kūrenamą malkomis, elektra ar dujomis. Žmonėms, norintiems namie jausti sausų malkų kvapą, gal net pačių sukapotų ir suneštų, pastarieji du variantai tikrai netinka. Tačiau yra puikios išeitys neturintiems nei noro, nei laiko tai daryti. Tada, žinoma, dar reikės apsispręsti dėl galingumo. Ir tik vėliau pradėti galvoti apie dizainą.


Dar apie elektrinius ir dujinius židinius. Pastarieji, ne taip kaip kūrianami mediena, įrengiami bet kokiame aukšte ir visiškai nepaisant daugiabučio namo projekto. Tačiau be profesionalo pagalbos išsiversti neįmanoma. Atvirkščiai nei su elektriniais židiniais, kuriuos dažniausiai užtenka įkišti į rozetę. Jų ir dizaino variantų, pritaikytų moderniam, interjerui daug daugiau.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Svarbu įsidėmėti renkantis židinio modelį, kad žemi ir plokšti židiniai tinka mažoms erdvėms, taip jas praplatindami vizualiai. Dabar kai židinių pasiūla milžiniška, nesunkiai pritaikysite savo pasirinkimą prie buto ar namo aplinkos, o gal jis net taps išskirtiniu, gyvybės ir naujumo pojūtį suteikiančiu akcentu. 

Daugiau šiuolaikinio židinio pavyzdžių – galerijoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top