Now Reading
Seksualiausi Zodiako ženklai

Seksualiausi Zodiako ženklai

Seksualiausi Zodiako ženklai

Laikas.lt

Sakoma, kiekvienas žmogus yra savaip seksualus. Ir tikra tiesa – to niekas nenuginčys. Tačiau visgi žvaigždės lėmė, kad kai kurie ženklai pasižymi ryškiausiu seksualumu.

Siūlome susipažinti su seksualiausiais Zodiako ženklais ir tai lemiančiomis savybėmis.

Skorpionas

Aistringas, paslaptingas Skorpionas, be abejo, yra pats seksualiausias iš visų Zodiako ženklų. Jeigu pažįstate bent vieną Skorpioną, turbūt jau yra tekę pajausti ir jų charizmą. Net jeigu po šiuo ženklu gimęs žmogus jums visiškai nepatrauklus, galiausiai suprasite, kad negalite nuo jo atitraukti akių ir darote viską, ką jis ar ji liepia. Tačiau jeigu kas paklaustų, kaip apibūdinti Skorpioną, tinkamus žodžius parinkti būtų kur kas sunkiau nei bet kam kitam.

Skorpiono seksualinį magnetizmą ir juos gaubiančias paslaptis sunku ignoruoti net didžiausiems skeptikams.

Svarbu neapsigauti – nenuvertinti skorpiono jausmų. Jie myli ir atsiduoda visa širdimi. Tiesa, reikės priprasti prie juos nuolat atakuojančių įkyrių gerbėjų. O jeigu norite sužavėti skorpioną – apsirenkite juodais rūbais ir atsipalaiduokite. Juos labiausiai traukia menininkai ir kitokios problematiškos asmenybės.

Liūtas

Karalius Liūtas yra antras seksualiausiųjų viršūnėje. Tiesa, jam apie tai neprasitarkite – Liūtams visuomet patinka būti pirmiems.

Liūtai žavi ryžtu ir gera širdimi. Po šiuo ženklu gimę žmonės pažįsta krūvas įdomiausių žmonių ir žino, kaip pritraukti naujų. Kuomet Skorpiono seksualumas remiasi paslaptimi, Liūtai žmones traukia gera širdimi. Būdami Liūto kompanijoje jausitės pasaulio centru ir svarbiausiu asmeniu. Be to, kalbama, kad Liūtai turi pačią gražiausią šypseną.

Tik kartais gali tekti susidurti su Liūtams būdingu despotizmu. Tačiau tai greitai praeina, jeigu labai nesipriešinsite.

Jeigu norite sužavėti Liūtą, turėsite gerokai pasistengti jį prisijaukinti. Jie labai mėgsta karštakošius ir daugybę papuošalų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vėžys

Dauguma Vėžių pasižymi originaliu humoro jausmu, giliu mąstymu ir iš šalies dažniausiai atrodo visiškai nepasiekiami.

Vėžiai pasižymi geru romantikos suvokimu. Be to, jie visada prisimins dieną, kuomet susitikote ir jausitės taip, tarsi kiekvieną dieną apie Vėžį sužinote ką nors naujo. Ar gali tai būti neseksualu?

Tiesa, seksas vėžiams tikrai nėra romantikos išraiška, o veikiau laukinis aistros aktas. Tad jeigu esate kuklesnis, norėdami patenkinti Vėžį, turėsite gerokai pasistengti ir peržengti savo ribas.

Dar viena vėžius išskirianti ypatybė – po šiuo ženklu gimę vyrai yra žinomi kaip tikri krūtų gerbėjai. Ir visai nesvarbu dydis – juos užveda tiek didesnė, tiek mažesnė krūtinė. O Vėžio moterys labiau už viską mėgsta ištreniruotą ir prižiūrėtą vyrišką kūną.

Nuo Skorpiono, Liūto ir Vėžio nedaug atsilieka:

  • Romantikos „specialistas“ Jautis
  • Kantrus, geraširdis Ožiaragis
  • Po Mergelės ženklu gimusios moterys, kurios gali būti vadinamos tikrų tikriausiomis nimfomis.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top