Now Reading
Kauną sudrebins „Jager Vibrations“ ir gyvas „Zombie Nation“ pasirodymas

Kauną sudrebins „Jager Vibrations“ ir gyvas „Zombie Nation“ pasirodymas

Kauną sudrebins „Jager Vibrations“ ir gyvas „Zombie Nation“ pasirodymas

Laikas.lt

Siautulingais vakarėliais išgarsėję renginių ciklo „Jager Vibrations“ organizatoriai sausio 27 d. nusitaikys į Kauną.

Pirmą kartą Kaune vyksiančio muzikos, šviesų, vizualizacijų šou ir ledinių pojūčių nakties programoje – ne tik aštuonios valandos nenutrūkstamų šokių, bet ir specialus garsiojo svečio iš Vokietijos „Zombie Nation“ pasirodymas.

Muzikos kritikų ir klubinėtojų visame pasaulyje pripažintam elektroninės muzikos genijui „Zombie Nation“ (Florian Senfter) nieko nereiškia kūrinį sudėlioti iš pirmųjų video žaidimų takelių arba į kabinačią melodiją suklijuoti gerbėjų atsiųstus įrašytus garsus. Ir dar – priversti savo muzikos klausyti vėl ir vėl.

Ankstyvaisias kūrybos metais žinotas Splank slapyvardžiu, šiandien Florian Senfter yra pasiekęs svaiginačių aukštumų. „Zombie Nation“ muzikinė karjera – viena ryškiausių, kurią kada beliudijo šiuolaikinės šokių muzikos gerbėjai ir kritikai. O tikru pirmu muzikos pasaulio sukrėtimu po „Zombie Nation“ vėliava tapo pasaulinės sėkmės sulaukęs „Kernkraft 400”, kuriame su šokių muzika sumaišyta vieno video žaidimo melodija. Ypač ją pamėgo įvairių sporto šakų aistruoliai – skirtingos dainos versijos iki šiol skamba įvairių šalių stadionuose.

„Zombie Nation“- „Kernkraft 400”:

Per daugiau nei 10 metų nuo šio kūrinio išpopuliarėjimo „Zombie Nation“, pametęs galvą dėl eksperimentų su techno ir electro muzika, vis stebina naujais garsais ir tuo pačiu užsidegimu.

„Zombie Nation“- „Forza”:

„Vilniuje „Zombie Nation“ lankėsi jau du kartus – 2005 m. klube „Galaxy“ ir 2008 m. klube „Gravity“. Tai bus pirmas gyvas „Zombie Nation“ pasirodymas Kaune. Be to, didžėjus pirmą kartą savo pasirodymui specialiai atsiveš ir vizualizacijų menininką“, – sakė „Jagermeister“ atstovas ir vakarėlių organizatorius Gediminas Avižonis.

Aukštus vertinimo kriterijus sau keliantis Florian jau kurį laiką tobulina ir derina gyvų pasirodymų programą. Ir tas perfekcionizmas visai ne veltui – šokių muzikos kritikai sutinka, kad nemačius gyvo „Zombie Nation“ pasirodymo, nevertėtų sudarinėti geriausių šokių muzikos atlikėjų sąrašo. „Aš nesimėtau skambiais žodžiais, kaip įprastai daro dauguma šių dienų garsių prodiuserių, žadančių gyvą pasirodymą. Labai atsakingai žiūriu į gyvą grojimą“, – sako atlikėjas. „Zombie Nation“ gyvas pasirodymas – tai tikras vintažinės sintetinės muzikos orkestras, galvą pametęs Florian, dažnai pasipuošęs kauke ar peruku, trankymasis po sceną, maniakiški judesiai ir įelektrintas oras.

„Abu kartus, kai „Zombie Nation“ lankėsi Vilniuje, jo užkurti vakarėliai ištaškė minią gerbėjų! Laikas vėl visiems susirinkti – ir šįkart Kaune, naujoje vietoje – industrinėje „Gargaro“ aplinkoje. Jau girdėjome, kad sausio 27 dieną organizuojami klubinėtojų autobusai iš Klaipėdos ir Vilniaus. Sudrebinsim Kauną!“, – susidomėjimu džiaugėsi G.Avižonis, žadėdamas daugiau detalių apie ledinių pojūčių naktį „Jager Vibrations“ atskleisti jau netrukus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Plėsdami vakarėlių vietų žemėlapį, organizatoriai nepamiršo ir stipraus lietuviškojo muzikinio palaikymo. Per dvi muzikos ir vaizdo projekcijų sales pasiskirstys „The Sneekers“, Kastis Torrau, Donatello, Arnas D, Mantas T, Nostra, Gvidas, Justas Fresh, Tadas Quazar, Pakas, Roadsman ir Intakz. Vakarėlio svečių akių malonumais rūpinsis VJ komandos „Nosignal“ ir „Oro pagalvės“.

Aštuonios valandos muzikos, vaizdų ir šokių – dėmesio vertas „Jager Vibrations“ komandos pareiškimas Lietuvos vakarėlių kalendoriuje. „Jager Vibrations/ @ Gargaras / Zombie Nation“ lauks sausio 27 d. Kaune.

Daugiau informacijos apie Zombie Nation:
www.zombienation.com
www.myspace.com/zombienation
www.facebook.com/zombienation
www.twitter.com/zombienation

Daugiau informacijos apie JAGER VIBRATONS/ @ GARGARAS / ZOMBIE NATION rasite Facebooke.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top