Now Reading
Ant muzikos prodiuserio nugaros – vaikystės prisiminimas (Foto)

Ant muzikos prodiuserio nugaros – vaikystės prisiminimas (Foto)

Ant muzikos prodiuserio nugaros – vaikystės prisiminimas (Foto)

Britų knygų vaikams iliustruotojo Martino Handfordo piešiniai tapo puošmena ant vieno fano nugaros.

Vienas iš knygelių serijos „Kur Volis?“ (Where’s Wally?) fanų Johnas Mosley savo nugarą išdabino net 151 žmogeliuku, tarp kurių buvo ir pagrindinis knygelės veikėjas – raudonai baltai dryžuotą megztinį ir kepuraitę bei mėlynas kelnes vilki Volis. Į jį panašių žmogeliukų tatuiruotėje daug, o tikrasis Volis prisiglaudęs prie trijų maudymosi kostiumėliais apsirengusių merginų, skelbia „The Daily Mail“. 

Atgal į vaikystę

22-ejų muzikos prodiuseriui dėl šio vaikystės laikų prisiminimo visą parą teko kantriai sėdėti, kol tatuiruočių meistras Rytchas Soddy dabino jo nugarą. Visas procesas truko net 24 valandas, kas valandą 35-erių tatuiruotės autoriui ir „statistui“ pailsint vos po dvi minutes. 

Piešinio fone taip pat matyti rytų Anglijos Norfolko grafystės centras Noridžas, kuriame ir buvo atlikta tatuiruotė. Pečius jungia miesto pilis ir dvi katedros, apsuktos saulės, mėnulio, NSO ir sprogstančių raketų.

Tatuiruotėje personažai vaizduojami ne tik apsirengę įprastais rūbais, bet ir patekę į jiems neįprastas situacijas. Čia galima aptikti vikingus, piratus, pirmykščius žmones, kaubojus ir personažus iš „Žvaigždžių karų“.

M. Mosley teigimu, praeiviai žvengdami į jo nugarą turės galimybę smagiai praleisti laiką – ieškoti Volio.

Padėka už save ir artimuosius

„Galutinio rezultato dar nemačiau, tad vis dar nežinau, kur ant nugaros pasislėpęs Volis. Man daug kas jau sakė, kad jį ne taip jau ir sunku rasti“, – teigė vaikinas. 

Jau 13 metų tatuiruočių meistrų dirbantis R. Soddy gautus už šį darbą pinigus 7,8 tūkstančius litų (2 tūkst. Didžiosios Britanijos svarų) paaukojo Londone esančiai vaikų ligoninei „Great Ormond Street Children’s Hospital“. Jos medikai išgelbėjo vyrui gyvybę po to, kai būdamas 7-rių galėjo mirti dėl po bitės įgėlimo sukeltos alerginės reakcijos. Ir tai dar ne viskas. Tatuiruočių meistro draugo devynmetei dukrai pernai sėkmingai atlikta širdies operacija.

„Kūnų iliustratoriaus“ teigimu, tai buvusi ilgiausiai neatsitraukus daryta tatuiruotė, tačiau smagiau atlikta nei įprastinė kasdieninė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasislėpęs visur

Knygelės su šiuo personažu buvo platinamos 28 šalyse, taip pat buvo sukurtas animacinis televizijos serialas ir vaizdo žaidimai. 

JAV jis Waldo, Kroatijoje – Jura, Vokietijoje – Walter, Švedijoje – Hugo, Norvegijoje – Willy, Estijoje – Volli, o Prancūzijoje – Charlie, tačiau visur jis vienodas – su ta pačia kepure, megztiniu ir kelnėmis.

Laikas.lt
Nuotraukos: Dailymail.co.uk

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top