Now Reading
Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (38)

Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (38)

Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (38)

Pristatome plaukų stilistę ir įvaizdžio konsultantę – „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoją Džiuljetą Petrulienę, kuri nuo šiol mūsų skaitytojams patars, kokią šukuoseną Jiems geriau rinktis.


Vienas stilistas, o gal žmogus, tokiu apsimetantis, pasakė, kad didžiausia gyvenimo klaida yra mano kirpčiukai. Ar iš tikro man jie taip netinka? Kokia šukuosena man tiktų? Ar pasilikti kirpčiukus? Tas žmogus man pasiūlė be proto trumpus plaukus. Tuomet jie susiraitytų ir atrodyčiau kaip pudelis, nes mano plaukai labai garbanojasi. Aš norėčiau ilgų plaukų. Nuotraukoje plaukus esu išsitiesinusi.

Dovilė

Dažnai tiesindama plaukus žnyplėmis, galite pakenkti plauko struktūrai (tiesinant plaukas sausėja, lūžinėja, šiaušiasi). Galima ištiesinsti plaukus ilgalaikiu cheminiu budu, bet tai sudėtinga ir rizikinga. Turint tiesius plaukus lengviau prižiūrėti ir kirpčiukus. Jums tiktų kirpčiukai truputį siauresni nei dabar. Platūs, griežti kirpčiukai platina veido formą. Siūlyčiau šiek tiek šonuose atauginti dalį kirpčiukų, o plaukų ilgį galite toliau auginti. Jums tinka ir garbanoti plaukai. Paryškinus plaukų spalvą, prakarpius juos tolygiai, ilgėjančiu kirpimu, garbanoti plaukai atrodytų nuostabiai, o ir tiesinti jų nebereikėtų.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top