Now Reading
Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė – Ieva

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė – Ieva

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė - Ieva

Pristatome konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvę Ievą.

Ievos paprašėme parašyti, kokiems trims radikaliems įvaizdžio pokyčiams (šukuosenos, makiažo,aprangos) ji pasiryžtų. Tai nereiškia, kad merginos išvardinti radikalūs pasikeitimai ir bus padaryti, tiesiog mums buvo įdomu, kokius pasikeitimus Ieva leistų padaryti akcijos metu.

„Visada buvau paprasta mergina, į kurią gatvėje tikrai niekas neatkreips dėmesio. Niekada neišdrįsdavau pasikeisti taip, kad visi sakytų: „Wow, kokia drąsi”. Galbūt tiesiog todėl, kad nežinau, kaip koks nors drabužis man tiks. Nesivaikau madų, tad net nežinau, kas man tinka, o kas ne. Tiesiog renkuosi tai, kas man atrodo miela, ir tai, ką pataria parduotuvėje ar tiesiog kirpykloje. Spintoje tikrai guli įvairaus stiliaus rūbelių. Tik kai kurie iš jų ilgai ten kabo, nes perkant atrodo šaunūs, o sugrįžus namo atrodo gal nevertėjo jų pirkt. O kalbant apie makiažą… hmmm… na, mano kosmetinėje guli tikrai daug kosmetikos, tačiau iš visos jų gausos naudoju tik blakstienų tušą ir lūpų blizgesį. Kažkodėl nesiryžtu naudoti šešėlių, pudros, skaistalų ar kt. Gal todėl, kad bijau, jog nesu gera spalvų derintoja…

Šukuosena mano kasdien ta pati: trumpai kirpti plaukučiai, kuriuos tiesiog pasišukuoju šukomis ir tiek. Lygūs, tiesūs ir trumpi. Kažkada, aišku, buvau bandžiusi tapti garbanėle. Esu išbandžiusi daug dalykų: pradedant nuo plaukų spalvų įvairovės, baigiant rūbų stiliumi…”, – laiške rašo Ieva. Tad linkime jai sėkmės konkurse.

Dalyvavimo konkurse „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ sąlygas rasite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top