Now Reading
„Eurobasket 2011“ čempionatui atributiką „kepa“ visi

„Eurobasket 2011“ čempionatui atributiką „kepa“ visi

„Eurobasket 2011“ čempionatui atributiką „kepa“ visi

Bene kasdien televizijos laidose sirgalius vilioja Europos krepšinio čempionatui skirtos amunicijos konkursai. Internete ir prekybos vietose gausu akcijų ir žaidimų tiems, kurie tikisi ne tik laimėti bilietus į rungtynes, tačiau ir pasipuošti trispalve atributika.

Oficiali krepšinio čempionatui skirta atributika kiek brangesnė. Unikalu.lt  „namisėdoms“ sirgaliams siūlo iš cinko pagamintus 8 skirtingus magnetukus, o mėgstantiems pasivaikščiojimus – 7 skirtingas seges, kainuojančias po 19 litų. Per brangu? Pridėję vos 1 litą, galite įsigyti net 4 komplektus daugkartinio naudojimo lipdukų iš polipropileninės plėvelės. Kiekviename lape jų – po 9. Juk 4 vienodos raganos ar velniai – jau kompanija. Abejojate? Tuomet galbūt tiks kartoninės „užgavėniškos“ kaukės, skirtos sirgimui viešumoje ir atsieis 16 litų. 

Deja, pagal architekto Algio Kaušpėdo, skulptoriaus ir tapytojo Tado Gutausko ir verslo konsultanto Manto Goštauto „užgavėnišką“ idėją sukurtos kepuraitės ir marškinėliai dar brangesni. Marškinėlių kainos siekia nuo 49 iki 140 litų. Kepuraitės atsieis 69 litus. Įbauginti varžovus taip pat siūloma ir tarškynėmis bei kleketais. Jų kaina – 25-30 litų.

Oficialią „Eurobasket 2011“ atributiką platina ir „Ivega“. Kepuraites ir megztus šalikus bendrovė siūlo už 40, o marškinėlius – už 65-80 litų. Sirgaliams, kurių netenkina šiųmetės „puošmenos“, siūlomi marškinėliai „Griaučiai“ (120 Lt.), kepurė su ragais ir kasomis (35 Lt.), trispalviai akiniai (20 Lt.), garsinė dudelė (15 Lt.) ir daugybė kitų vėliavos ir Vyčio simbolika puoštų nacionalinių atributų. Šios bendrovės interneto svetainėje nepamiršti ir kitų  krepšinio čempionate dalyvausiančių šalių sirgaliai, tačiau Rusijos bei Latvijos rinktinių sirgaliams skirtas didžiausias dėmesys. 

 Ne ką mažesnė už šią ir neoficiali krepšinio čempionatui skirta atributika.

Besibaidantys užgavėniškų kaukių, gali išbandyti „LT Identity“ simbolika papuoštus sporto sirgalių marškinėlius ir skareles. Juos sukūrė dizainerės J. Rimkutė, I. Ševiakovaitė ir grafikos dizaineris Edvardas Kavarskas.

Kartais atributika siūloma ir nemokamai. Štai pirkdami 2 „Estrella“ pakuotes nemokamai gausite sirgaliaus atributiką – triukšmalazdes. Ofilialus krepšinio čempionato rėmėjas „IKI“ už kiekvieną didesnį nei 30 litų čekį pirkėjams dovanoja po 1 medalį su krepšininko „galva“, kurių galite susirinkti net 25. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sirgaliai smaližiai taip pat nepamiršti. Jų pilvams siūlomi saldainių fabriko „Rūta“ 100 gr. arba 600 gr. svorio šokoladiniai „krepšinio kamuoliai“, kurie pasirodys didžiuosiuose prekybos tinkluose čempionato metu. Argi nesmagu iš mažojo gardumyno gauti 539 kalorijas, 31.7 gr. riebalų, 5.5 gr. baltymų ir 57.3 gr. angliavandenių?! Ant didžiojo kamuolio pakuotės puikuojasi Roberto Javtoko žodžiai: „Saldžiausia pergalė yra ta, kuri vienija visą tautą“. 

Dovanos.lt siūlo rinktis šalikus, suvenyrinius marškinėlius, rankšluosčius, pirštines, kepuraites, antriešius ir marškinėlius. Pastarieji išmarginti užrašais: „Lietuva, Geltona Žalia Raudona, Sergu už Lietuvą, 100% lietuvis”. Jų kaina siekia 35-48 litus. SuperFanas.lt ir DovanųNamai.lt atributikos krepšinio sirgaliams taip pat turi. 

Internete yra ir daugiau pasiūlymų. Jų galite aptikti grupinių pirkimų svetainėse. Šiandien Dyl.lt siūlo įsigyti marškinėlius „We’ve got balls”, o Beta.lt šoninius veidrodėlius skatina puošti trispalvėmis vėliavėlėmis.

Ką verta įsigyti, spręsti tik jums. Gero krepšinio!

Laikas.lt
Nuotrauka: Laikas.lt redakcijos archyvo

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top