Now Reading
Skelbiamas naujas konkursas „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“

Skelbiamas naujas konkursas „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“

Skelbiamas naujas konkursas „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“

Laikas.lt tęsia seniau pradėtą atsinaujinimo akcijų tradiciją ir kviečia visas merginas ir vaikinus dalyvauti naujame konkurse, kurio nugalėtoja/-as laimės pasikeitimo akciją: kirpimą, šukuoseną, makiažą, aprangos stilių ir, žinoma, puikią fotosesiją.

Konkurso nugalėtojai/-ui naują šukuoseną sukurs Laikas.lt plaukų stilistė ir įvaizdžio konsultantė, „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoja Džiuljeta Petrulienė. Stilistė nuolat konsultuoja mūsų skaitytojus ir pataria, kokią šukuoseną jiems geriau rinktis, tad atėjo metas vienam iš Jūsų laimėti apsilankymą pas D. Petrulienę.

Makiažą konkurso nugalėtojui kurs makiažo specialistė Urtė Linkevičiūtė, drabužius ir stilių fotosesijai parinks stilistė Vismantė Gabrielė Mičiulytė. Šios fotostudijoje „Fotosintezė“ dirbančios merginos jau ne pirmą kartą bendradarbiauja su Laikas.lt, taip pat padėjo kurti dviejų Laikas.lt žurnalų viršelius. Pasikeitimo akciją įamžins ir fotosesiją padarys fotografė Rasa Kijakauskienė („Fotosintezė“). Drabužius fotosesijai dovanos ir nugalėtoją aprengs vintage krautuvėlė „Komoda“ (Zamenhofo g. 11, Kaunas).          

Kaip dalyvauti konkurse? Siųskite savo nuotrauką (būtinai spalvotą, gali būti ir keletas) ir parašykite, kokiems trims radikaliems įvaizdžio pokyčiams pasiryžtumėte (šukuosenos, makiažo, aprangos). Tai nereiškia, kad Jūsų išvardinti radikalūs pasikeitimai ir bus padaryti, tiesiog mums įdomu, kokius pasikeitimus leistumėte padaryti akcijos metu.
Nugalėtoją išrinks bendra „Femina Bona“, Laikas.lt ir fotostudijos „Fotosintezė“ komanda.
Kriterijai, taikomi renkant nugalėtoją, labai paprasti – mums nereikia, kad siųstumėte savo baisiausias nuotraukas. Jūs galite atrodyti puikiai, tiesiog jei matysime, kad šis įvaizdis jums netinka, pakviesime jį pasikeisti.

  • Konkursas prasidės rugpjūčio 2 dieną ir truks iki rugpjūčio 29 dienos.
  • Konkurso nugalėtojos pasikeitimo akcija ir fotosesija vyks Kaune. Konkurse gali dalyvauti tik asmenys nuo 18 metų (dėl teisinių formalumų).
  • Nuotraukas su aprašymu siųskite [email protected].

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top