Now Reading
Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (29)

Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (29)

Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (29)

Pristatome plaukų stilistę ir įvaizdžio konsultantę – „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoją Džiuljetą Petrulienę, kuri nuo šiol mūsų skaitytojams patars, kokią šukuoseną Jiems geriau rinktis.


Plaukų istorija labai ilga, iš prigimties esu tamsi
raudonplaukė, dažiau plaukus šviesiai, po to tamsiau ir galiausiai – juodai… Tada šviesinausi sruogelėmis, kas buvo be proto ilgas procesas. Mano plaukai buvo įvairiausių spalvų. Dabar vėl esu šviesi, bet nepatenkinta, jaučiuosi per blanki. Plaukus dažo kirpėja, bet ne visada supranta, ko
aš noriu ar nežino, kas man tinka. Norėčiau šviesių
plaukų, bet ne blankių, galbūt man tiktų rudi, bijau bandyti. Artėja vestuvės, liepos 29 d. Baisu dėl savo plaukų. Kokią spalvą ir kirpimą man parinktumėte? Kokia būtų paslaugos kaina?

Erika

Rašote, jog esate tamsi raudonplaukė, vadinasi jūs –
šiltas pavasario arba rudens, priklauso nuo odos, akių spalvos, prigimties tipas, tad ir plaukai turi būti šilto smėlio, medaus ar net oranžinio persiko atspalvio. Pilki, perlo spalvos plaukai gali atrodyti gan blankiai prie jūsų veido. Artėjant vestuvių dienai, labai eksperimentuoti nepatarčiau. Reikėtų plaukus tiesiog patonuoti šiltesne spalva ar paryškinti šiltais akcentais ir palepinti maitinamosiomis kaukėmis, balzamais, pagydyti atstatančiomis plauko struktūrą ampolėmis. Taip plaukai labiau žvilgės, bus sveikesni ir vestuvinė šukuosena atrodys puikiai.
Kirpimą galima šiek tiek koreguoti – tiesūs kirpčiukai platintų jūsų veidą, todėl geriau rinktis kirpčiukus ilgesnius ir kirptus šonu. Plaukus viršugalvyje
lengvai prakarpius, jie įgautų purumo. Bandymus verčiau atidėti po vestuvių. Dėl tolimesnio bendradarbiavimo paskambinkite į „Grožio artelę 313” tel. (837)793 913.


Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top