Now Reading
10 blogiausių Šv. Valentino dienos dovanų moterims

10 blogiausių Šv. Valentino dienos dovanų moterims

10 blogiausių Šv. Valentino dienos dovanų moterims

Artėjant Šv. Valentino dienai vis girdime patarimus, ką dovanoti savo antrajai pusei meilės dienos proga. O „LaisvalaikioDovanos.lt“ lankytojai išrinko blogiausių Šv. Valentino dienos dovanų moterims TOP-10. Pateikiame patarimus, ko negalima dovanoti moterims Šv. Valentino dieną.

10 vieta – Praktiškos dovanos

Nors ir kaip tavo merginai trūktų sniego kastuvo ar langų valymo skysčio automobiliui, prisimink, jog Šv. Valentino diena tikrai nėra tinkama proga jai tai padovanoti.

9 vieta – Užuominos, jog reikia keistis

Gal tavo mergina rūko, turi antsvorį ar graužia nagus ir jau seniai planuoja imtis radikalių pokyčių? Vis tik meilės dieną ji neapsidžiaugs gavusi abonementą į sporto klubą, knygą, primenančią, kaip lengva mesti rūkyti, ar kvietimą pas stilistą.

8 vieta – Naminiai gyvūnėliai

Jei galvoji, kad visos merginos pamišusios dėl mažų šuniukų, pūkuotų kačiukų ar mielų pelyčių, labai klysti. Naminius gyvūnėlius geriau įsigyti bendrai sutarus, kad po to netektų pyktis, kam šį kartą išvesti gyvūnėlį pasivaikščioti ar išvalyti narvelį.

7 vieta – Taupyklės

Tikriausiai sutiksi, kad finansų planavimas – daugelio merginų silpnybė. Tačiau Šv. Valentino dieną nebūtina savo mylimajai priminti jos moteriškų silpnybių.

6 vieta – Nemėgstamos dovanos

Renkant dovaną, būtinai prisimink, ko tavo mergina nemėgsta arba kam alergiška. Jei tavo mergina privalo riboti saldumynų kiekį dėl sveikatos problemų, nedovanok šokolado fondiu indo, jei alergiška įvairiems kvapams – neįteik smilkalų, nenupirk ir bilietų į jos nemėgstamos grupės koncertą.

5 vieta – Kosmetikos priemonės nuo plaukų slinkimo, celiulito ir pan.

Tu puikiai žinai, kokios mažutės problemos kankina tavo merginą: plaukų slinkimas, lūžinėjantys nagai ar celiulitas. Tačiau Šv. Valentino dieną ji norėtų gauti romantišką dovaną, o ne jos mažus trūkumus primenančias kosmetikos priemones.

4 vieta – Smulkūs buities prietaisai

Nugirdai, jog tavo mergina skundžiasi neaštriais peiliais, pasenusia mėsmale ar sulūžusiu bulvių skustuku? Nepagalvok, jog tai bus puiki dovana Valentino dieną! Geriau jau eilinę dieną jai padaryk mažytį siurprizą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

3 vieta – Širdelėmis puoštos smulkmenos

Prieš Valentino dieną prekybos centrai būna užverčiami įvairiais niekučiais. Kas tai bebūtų: kiškutis su širdelėmis, begemotukas, dainuojantis „I love You“, ar raktų pakabukas, prisiekiantis mylėti amžinai, tokias dovanas geriau dovanok vaikams, o ne savo merginai.

2 vieta – Dušo priemonių reikmenys

Kojų skustuvas, dušo želė ar šampūnas – tai dovanos, kurių liks nesupratusi tavo mergina.

1 vieta – Nieko nepadovanoti Šv. Valentino dieną

Jei tu nemėgsti Šv. Valentino dienos galvodamas, kad tai iš vakarų atkeliavęs svetimkūnis, ir nežadi pasveikinti savo merginos, pirmiausia įsitikink, jog ji mano lygiai taip pat. Nes blogiausia dovana – jokios dovanos.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top