Now Reading
Jurgita ir dekupažas

Jurgita ir dekupažas

Jurgita ir dekupažas

Jeigu paskelbėte paiešką, tai norėčiau apsireikšti ir pasakyti Jums „Laba diena! :)”. Nemanau, kad esu talentas, bet turiu mylimą užsiėmimą, kuris „išvėdina” iš galvos „belekokias” niūrias ir blogas mintis. Šį užsiėmimą atradau dar tada, kai jis buvo labai labai mažai kam žinomas ir siaubingai nepopuliarus.

Dekupažo išmokau iš mamyčių forumo ir labai mažais žingsniukais tobulinausi per praktiką ir dovanų gaminimą. Turiu begalybę darbų nuotraukų, tačiau namuose pūpso vos keletas darbelių, o mintyse vis skamba J.Meko žodžiai, jog *”pats geriausias menas tas, kurį kuriu draugams” *. Tad dauguma dovanų, staigmenų, siuntinių pavidalu iškeliavę iš namų ir tikiuosi, jog džiugina draugų širdis. Na, gal neišsiplėsiu.. 🙂

Trumpai:

Mane galima rasti: „Facebook’e” arba susisiekti el.paštu [email protected]

Užsakymus: priimu su didžiausiu malonumu ir dar padėkoju! *:) 

Mielu noru jaučiu, bet ką skonį, knygą, fotografiją, muziką, šypseną, žmogų, gerą darbą, galbūt banaliai skamba, bet nežmoniškai gera tai daryti ir tą jausti. Jūs irgi pabandykit

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Įkvėpimas. Kūryba yra tokia – tarsi maža, išdykus, spontaniška mergaitė, kuri ateina, kai norisi šokti į balą su botais ar skambant gražiai muzikai jauti, kad jinai jau šalia. Žmonės su cinkeliu ne tik įkvepia, bet jie ir kvepia tuo išdykėliškumu.

BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top