Interviu su SOLOMON: „Pagauk, jei gali“
Tommy
2010-11-08, 19:44
Kip, tu lygini write'erius (tuos, kurie piejso graffiti) su "vagimis, zmogzudziais ir pedofilais"? Nesamone..
Man asmeniskai graffiti patinka, o tagai - ne..

O apie si straipsni manau kad jis yra visiskas fail.. ko tik nepadaro der populiarumo..
Kip
2010-11-08, 15:27
Juokingas tas visas interviu. Kalbama apie apie netoleracija jų kultūra ir t.t. Pradėkime toleruotis vagis, žmogžudžius, pedofilus ir visus kitus nusikaltimus. Argi nenusikaltimas gadinti kitų turtą? Pats turiu komercines patalpas centre ir jokio malonumo nematau, kai sumoki ne tūkstantį ir ne du, kad nudažytų fasadą ir kažkoks pienburnis, kurio galvoje neaišku kas dedasi po savaitės pritagina savo keverzones. Kam to reikia? Išreikšti save? Jei jau taip patinka grafiti, tai eik ir dažyk savo kambario sienas.
jaja
2010-11-08, 15:21
Tai jei tie tagai nieko nezaloja, tai gal ji pagavus reiktu visa nenuplaunamais dazhais ishteplioti, juk "Ar gali spalvos kažką žaloti?"...
Marius
2010-11-08, 00:11
is Solomon snekos matyti, kad jam dar koshele galvoj nesusistovejus. Ir seip menkas zmogelis, jei sugeba save realizuoti tik niokodamas kitu turta. Jeigu pastato, tvoros ar bet kokio kito apteplioto objekto savinikui tai nepriimtina - reiskia tai vandalizmas.
Edita
2010-11-06, 21:54
Mano manymu solomonas yra tiesiog menininkas ar panasiai... Graficiai tikrai netrugdo miestui jie ji paivairina, kodel Amerikoje yra sukurtos vietos kur galima piesti o Lietuvoje ne. Aisku yra ten vakarai ar naktis kur galima piesti grafiti bet taip neidomu... reikia adrenalino... Tiesiog pripraskit ir izvelkite tame grozi o ne pasibjaurejima... va mano nuomone...
:)
2010-11-04, 04:32
Zuokas yra Solomonas! Ant savo riedzio privaziuoja, papurskia, o po to kaip betmanas plazda per balas i tamsa slepdamas savo plevesuojancio lietpalcio kontura.. Joo - rinkimai arteja, o ir Vyktaras gryzta - reikia kazka daryt! :)
also solo
2010-11-03, 20:27
aš manau, kad, Solomono tagai ir bombingai cool. Jei jis būtų aprašinėjęs kiekvieną viešąjį wc, šiukšliadėžę, laiptinę, kampą ar namą ir niekas iki šiol neatkreiptų dėmesio - būtų uncool. Dabar tagų gal kiek daugokai, bet visi vietoj, tinkamos spalvos, kompozicijos, ech :) Dažniausiai tiesiog sustojus trulikui prie sankryžos pagaunu save spoksant į jo tagą matomiausioj vietoj. Aišku, tikiu, kad yra geresnių piešėjų ir writerių, bet Solomon yra Solomon, kaip Marilyn Manson yra Marilyn Manson, John Fekner yra John Fekner ir t.t... Labiausiai kritikuoja, esu tikra, tie, kuriems niekad nepavyks pakartoti to, ką padarė ir sukėlė tas išdykėlis;]] Pavydo liežuvis ilgiausias... Pastebiu, kad tie, kurie užsimena pažįstantys Solomon ar turintys kažką bendro su graffiti, labiausiai pasistengia atskleisti jo paslaptį :} bitchass. Mane tas jo artas paveikė turbt pozityviausiai kaip gali būti. Noriu susipažinti! ;*
xx
2010-11-03, 10:15
Man asmeniskai graffiti netrukdo gyventi ir patinka, kalbu apie prasmingus t.y. piesinius, nebutinai spalvotus, kuriuose yra bent kazkiek meno. O jau kaip ir kazkas minejo, SOLOMON tag'as tai visiskai kvailas. Man tai primena, vaikyste, kai rankos nieztejo kur nors isbrezti raktu zodi XY*... Panasu, kad jis dar neisaugo is to amziaus, nors jam ir nebe -niolika kaip sake.
Palaikyciau ji tik tuo atveju, jeigu jo piesiniai butu normalus ir ant sienu, kokiu apleistu, ar senu pastatu, o ne nauju ar kaip pats sake - mikroautobusiuko (naudojamo).
L
2010-11-03, 10:13
NU Nereik Čia Gliučint Taigi Bet Kuris Gali Išgalvot Interviu Nors Ir Su Spritne Byrs. ;D
Beep
2010-11-03, 08:50
Jis teisingai kalbetu, jei jo tag'ai nebutu vaikiski, jei jie atskleistu kazkokia technika, jei jis paishytu ant sienus throw up'us ne vaikishkus o imantresnius (pvz tas pats SPUT yra tikrai daug kur pripaishes ir pritagines, bet niekam uz akiu nekliuna, nes jo tagas mazhesnis, kuklesnis, technishkesnis, o pieshiniai spalvoti, imantresni ir techniskesni taip pat), kaip paishydamas 10 metu, jis nesugeba nieko, nes taip kaip paiso jis, galetu papaishyti kiekvienas zmogus pirma kart paemes i rankas dazu balioneli :)
aaa
2010-11-02, 21:40
tai jai as buciau tatuirovcikas ir tau ant kaktos uzrasyciau kad tave maciau
Andrius
2010-11-02, 14:54
Kaip jums mąstymas: Vadinasi taip, dabar aš visur myžu, šiku, ir taip maištauju ant visuomenės normų. Čia laisva Lietuva. Algis Ramanauskas prieš spaudos laisvę, prieš laisvę apskritai. Algis Ramanauskas prieš Meną. Jis nori pasipelnyti.

... Jums nejuokinga? Man juokinga...

Juokinga ir graudu.

Daug tokių žemelė nešioja, kurie mano esantys mIAninikai iš didžiosios M raidės, ir daro paslaugą miestui. "Kultūros nešiotojai"...
Gražu kai yra gražus grafiti tinkamoje vietoje, bet kai parke, ar senamiestyje ant gražaus senovinio pastato ištepliota parašyta, pasikeikta - "B***s žalio medžio", "Ku*va" tai tik tokie kaip solomonas ir kiti vaikai mano, kad čia menas.
ŪŪŪ čia menas, aš nešu laisvę, aš - esu įžymybė, o Algis, na Algis jis nori pasipelnyti iš to. Jis nori pinigų. (na "Solomonas" prisipažino, kad nėra vaikas, bet, kad dar nesuaugęs tai faktas). Juokingos jo blevyzgos.

Man gaila mano kaip mokesčių mokėtojo pinigų jo teplionėms valyti, nes jo "menas" tik neigiamas emocijas visiems kuria.
Julius
2010-11-02, 12:41
Varksas Anarhistas "ka noriu ta darau" poziuriu . Psihiskai gal paveiktas esi , jai manai kad tavo gyvenimas it ant adatu. Niekam tu nerupejai , gal del to kilo toks masyvaus kiekybinio sudo tepimas ant sienu. Kalbi apie modernia visuomene!! taikuom tavo tagas yra modernus ?? Isvis tai olldschool dalykas. Nors kadanors tu pats is to pasijuoks ir pagalvosi , "o kokio velnio as taip dariau".
28ių
2010-11-02, 11:16
mąstymas labai panašus į mėtančio šiukšles į gamtą individo. "o kas man, esam laisvi pasirinkti ir daryti kaip norime". Tokiam žmogui neįteigti galvytėn, kad, "ej žmogau, trukdai kitiems gyventi", nes galvytė nepaneša tokių abstrakcijų ir filosofijų
aaa
2010-11-02, 11:13
yra bent vienas, kuris manytų, kad solomon užrašai ant viešų pastatų yra "cool" ? bent vienas normalus, su kuriuo būtų galima ne tik apie pokemonus ir teletabius šnekėtis?
1 ... 6 / 7 / 8 / 9 / 10 ... 13
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai