Now Reading
Naujausios technologijos leidžia virtuvėje daryti stebuklus

Naujausios technologijos leidžia virtuvėje daryti stebuklus

Naujausios technologijos leidžia virtuvėje daryti stebuklus

@ Shutterstock

Netikėtai užsukę svečiai priverčia pasukti galvą: kuo juos pavaišinti? Greičiausiai pirma mintis bus pašildyti anksčiau paruoštą maistą arba pagaminti ką nors greito – norėtųsi, kad užtektų viską „pašauti“ į orkaitę, kuri atskirais režimais pagal temperatūrą ir laiką viską padarytų už jus.

Pasakysite, kad tai tik svajonės? Galite lengviau atsikvėpti – jos jau tapo realybe.

Vienu metu skirtingoje temperatūroje kepamas pyragas, žuvis, mėsa ir bulvytės – tai įmanoma su „Franke“ DCT orkaite.

DCT – tai „Franke“ patentuoti šildymo elementai, išdėstyti aplink ventiliatorių orkaitės užpakalinėje dalyje. Iš viso jų yra net trys. Jie įsijungia priklausomai nuo pasirinktos programos. Dėl šios priežasties karščio srautas nukreipiamas ten, kur reikia.

„Programa jus informuos, kada pasiimti jau iškeptą konkretų patiekalą, – teigia „Franke“ atstovas Lietuvoje Remigijus Nacevičius. – Galite ramiai bendrauti su svečiais, kol viskas kepa. Tik nereikia jaudintis“.

Pasak R. Nacevičiaus, dinamiška kepimo technologija (DCT) – tai greitesnis kepimas, sunaudojant kur kas mažiau energijos, ruošiant net kelis patiekalus.

„Franke“ orkaitės didžiuojasi A ar A++ energijos klase. Dėl unikalios technologijos jūs ne tik sutaupysite energijos, bet ir iškepsite savo patiekalus daug greičiau.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Atkreiptinas dėmesys ir į orkaitės dydį. Standartinių orkaičių dydis svyruoja ties 60-ies litrų riba. DCT orkaitės dydis siekia 73-is litrus. „Tai aktualu ir patogu kepant ne tik didelę antį, tačiau ir kelis patiekalus vienu metu“, – pažymi R. Nacevičius. „Franke“ orkaitės džiugina dar vienu stebuklu – galima pasirinkti orkaitę su „Pirolize“ funkcija (įjungia labai aukštą temperatūrą ir sudegina visas apnašas).

„Tai palengvina kiekvienos šeimininkės kasdieninį darbą, kuris nebūna labai malonus, – teigė „Franke“ atstovas. – Be to, „Franke“ orkaitėje yra numatyta ypač lengvo stiklų išėmimo vienu paspaudimu funkcija – jokių įrankių ir sudėtingų ardymų. Orkaitė jus džiugins ne tik savo nepriekaištinga švara, bet ir lengvu visapusišku valymu“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top