Now Reading
Į Lietuvą automobilių nuomos naujoves atveža Autorentalis.lt

Į Lietuvą automobilių nuomos naujoves atveža Autorentalis.lt

Į Lietuvą automobilių nuomos naujoves atveža Autorentalis.lt
@ Shutterstock

Vos šių metų rugpjūtį įmonės veiklą pradėję Autorentalis.lt vadovai šiandien džiaugiasi sėkmingais sprendimais – jau pirmaisiais savo gyvavimo mėnesiais įmonė pavergė lietuvių širdis, teikdama tai, kas Lietuvoje iki šiol nebuvo prieinama – didžiausią naujų automobilių nuomos pasiūlą ir lanksčiausias, kiekvieno kliento poreikius atitinkančias užsakymo sąlygas vienoje platformoje.

 
AutoRentalis.lt įkūrėjai jau seniai planavo pristatyti tai, ko Lietuvoje iki šiol nebuvo – patogią platformą automobilių nuomos paslaugoms įsigyti. Šiemet pasirašę sutartis su didžiausiomis Lietuvoje naujų automobilių nuomos įmonėmis, AutoRentalis.lt sudarė galimybes klientams vienoje vietoje matyti visus stambiausių tiekėjų siūlomus automobilius, patiems palyginti kainas, sąlygas ir išsirinkti sau patraukliausią variantą, negaištant laiko atskirų automobilių nuomos įmonių paieškose. Įmonės vadovas Donatas Cvetkovas pasakoja apie tai, kaip vienintelė vietinė automobilių nuomos platforma buvo įkurta, apie jos specifiką ir automobilių nuomos rinką Lietuvoje.
 
Veiklą pradėti paskatino asmeninė patirtis
 
 „Idėja kilo studijų metais, kai su kolega dirbom automobilių nuomos srityje. Pastebėjome, kad užsienio rinkoje automobilių nuomos platformos, agentūros jau egzistuoja.  Lietuvos automobilių nuomos rinkoje situacija kitokia: čia yra labai daug įvairių įmonių – tiek mažesnių, tiek stambesnių. Vienos teikia naujus automobilius ir kokybiškas paslaugas, kitos – atvirkščiai. Ieškančiam automobilio nuomai gali kilti problema: kaip, negaištant laiko, rasti, kurios įmonės teikia labiausiai jo poreikius atitinkančias paslaugas? Tam, kad būtų galima išsirinkti geriausią pasiūlymą, nuomininkas turi įmones lyginti tarpusavyje. Mūsų platformoje būtent tai jis ir gali padaryti“, – užsimena AutoRentalis.lt įkūrėjas. Tiesa, D. Cvetkovas teigia, kad laikui bėgant kaip partneriai pasirinkti buvo būtent stambiausi automobilių nuomos tiekėjai – su jais, rodėsi, sutarti buvo paprasčiausia, nes jie nepritrūkdavo automobilių ir garantavo kokybę. „Nesi garantuotas, ką tau suteiks fiziniai asmenys, todėl dirbame tik su stambiausiomis įmonėmis, kurios turi nuo 150 automobilių ir įsipareigoja suteikti mūsų klientams tiktai naujus ir garantinius automobilius“, – priduria D. Cvetkovas. Kartu įmonės savininkas teigia, kad šie stambūs tiekėjai – klientui palankesnis sprendimas. Pagal sutartį, jei paslaugas užsisakančiųjų automobiliai sugenda ar sulūžta, tiekėjai įsipareigoja juos pakeisti be papildomo mokesčio, nesvarbu, klientas kaltas ar nekaltas.
 
Trečią mėnesį gyvuojantis Autorentalis.lt tik tokiomis naujovėmis neapsiriboja: kartu siūlo ir neįtikėtinai patogų užsakymo valdymą – likus ne mažiau nei 72 valandoms iki automobilio atsiėmimo laiko galima nemokamai pakeisti automobilio klasę, nuomos laiką ar atšaukti užsakymą, o už tai jokių pinigų mokėti nereikia. Taip pat nuo užsakymo pateikimo iki nuomos laikotarpio pabaigos 24/7 veikia pagalbos linija. Tarptautinės įmonės, kilus klausimų, tokios paslaugos dažnai suteikti negali, nes jų aptarnavimo paslaugos dažniausiai vėluoja.
 
Kaip kitą svarbų įmonės išskirtinumą D. Cvetkovas mini ir tai, jog už pačią nuomą iš anksto mokėti nereikia – tai daroma tik atvykus atsiimti automobilio ir įsitikinus, kad gaunama tai, kas buvo užsakyta, ko buvo tikimasi.
 
Ragina neapsigauti
 
Automobilių nuomos paslaugų vandenyse AutoRentalis.lt – ne vienintelė žuvis. Kalbėdamas apie nuomos rinką Lietuvoje D. Cvetkovas visgi perspėja klientą būti atidesnį: „Nuomojantis automobilį  iš užsienio brokerių, klientui ne visada yra nurodomos konkrečios sąlygos, užstatų dydžiai. Papildomi mokesčiai yra parodomi tik po to, kai klientas perveda pinigus už automobilio nuomą. Mūsų įmonėje viskas yra labai aiškiai ir konkrečiai pateikta prie kiekvieno automobilio aprašymo. Dar prieš užsisakant, kiekvienas klientas gali rasti visas sąlygas, dėl to garantuojame, kad atvykus neturės mokėti jokių papildomų netikėtų mokesčių, kas neretai pasitaiko nuomojantis per tarptautinius brokerius, kuomet, iš pradžių pasirodžius patraukliai kainai, galų gale klientas papildomai permoka dėl mokesčių, kurie parodomi tik atvykus atsiimti automobilį. Mes patys užtikriname, kad mūsų klientai to nepatirs, todėl, kad tiesiogiai bendraujame su automobilių nuomos tiekėjais“.
 
Ateityje tikisi plėstis
 
Sėkmingai startavęs Lietuvoje, AutoRentalis.lt nežada sustoti ir ateityje norėtų įkurti daugiau filialų kitose šalyse. „Šiuo metu pagrindinis tikslas yra suteikti geriausias paslaugas ir pasirinkimą klientams Lietuvoje, tačiau ateityje be abejonės plėsimės ir į aplinkinių regionų šalis“, – pokalbį pabaigia AutoRentalis.lt generalinis direktorius D. Cvetkovas.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top