Now Reading
Filme „Atominė blondinė“ Ch. Theron teko filmuotis sekso scenoje su kita moterimi: „Su vyrais tai trunka ilgiau“

Filme „Atominė blondinė“ Ch. Theron teko filmuotis sekso scenoje su kita moterimi: „Su vyrais tai trunka ilgiau“

Filme „Atominė blondinė“ Ch. Theron teko filmuotis sekso scenoje su kita moterimi: „Su vyrais tai trunka ilgiau“

Veiksmo filmų gerbėjai su nekantrumu laukia galimybės pamatyti filmą „Atominė blondinė“, kuris vadinamas moteriškąja Džeimso Bondo versija. Pagrindinį MI6 agentės vaidmenį čia atliko Charlize Theron, kuriai filmavimų metu teko gerokai paprakaituoti ne tik kovinėse, bet ir sekso scenose.

Be abejo, per filmo pristatymo spaudos konferenciją „Oskaro“ laimėtoja sulaukė klausimo su kuo lengviau „mylėtis“ prieš filmavimo kameras – su vyrais ar su moterimis.

„Nepasakyčiau, kad tai priklauso nuo lyties. Su Sofia (aktorė Sofia Boutella) vaidinti buvo išties paprasta, galbūt dėl to, kad abi esame šokėjos. Sekso scenose reikia choreografijos, kitaip jos atrodys apykvailiai. Sofia mąsto panašiai, kaip ir aš, todėl viskas išėjo gan lengvai. Tą intymią sceną sugebėjome nufilmuoti per maždaug 45 minutes. Su vyrais panašus darbas trunka ilgiau“, – sako 41-erių Ch. Theron ir neslepia, jog intymiose scenose ji jaučia malonumą filmuotis ir su vyrais, ir su moterimis.

Stilingas ir dinamiškas veiksmo trileris „Atominė blondinė“ nukels į 1989-uosius, o Ch. Theron vaidins vieną geriausių to meto MI6 operatyvininkių Loreną Broton, žinomą „Atominės blondinės“ slapyvardžiu. Tuo tarpu S. Boutella ekrane taps prancūzų agente.

„Man teko ją suvilioti. O tai buvo visai nesunku. Jūs tik pažvelkite į ją – tai tikra gražuolė: atrodo nekalta, tačiau iš tikro yra be galo stipri“, – komplimentų savo partnerei negailėjo Holivudo žvaigždė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Drauge su ja ir S. Boutella juostoje „Atominė blondinė“ išvysime ir dar dvi didžiules kino žvaigždes Johną Goodmaną bei Jamesą McAvoy’ų.

Nė minutei neleidžiantis atsikvėpti veiksmo trileris, pritrenkiantis realistiškumu, nuožmumu ir pagrindinės herojės seksualumu Lietuvoje kino teatruose – nuo rugpjūčio 4 d.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top