Now Reading
Iš muzikinio klipo gimęs trileris „Vaikis ant ratų“ nepaliko abejingų net K. Spacey bei J. Foxxo

Iš muzikinio klipo gimęs trileris „Vaikis ant ratų“ nepaliko abejingų net K. Spacey bei J. Foxxo

Iš muzikinio klipo gimęs trileris „Vaikis ant ratų“ nepaliko abejingų net K. Spacey bei J. Foxxo

Kriminalinis veiksmo trileris „Vaikis ant ratų“ turi itin įdomią gimimo istoriją, sužavėjusią net tokias Holivudo garsenybes, kaip Keviną Spacey, Jamie Foxxą, Joną Hammą ir kitus. Būtent jie net nedvejodami ir sutiko vaidinti juostoje, kuri gimė iš vaizdo klipo ir kurioje muzika ne ką mažiau svarbi, nei pats veiksmas. Prognozes, jog filmas taps šios vasaros hitu, sustiprina ir tai, jog interneto svetainėje Rottentomatoes.com „Vaikiui ant ratų“ teigiamus atsiliepimus paliko visas 100 procentų kino kritikų.

„Režisieriui Edgarui Wrightui neįmanoma atsispirti. Jo vaizduotė beribė, genialių idėjų – pilna galva. Tačiau didžiausiu privalumu laikau idėją, jog muzika kine – ne mažiau svarbi, nei pats scenarijus. O muzikinis takelis filmui parinktas tobulai“, – sako vieną pagringinių vaidmenų sukūręs J. Foxxas.

Muzika juostoje itin svarbi, nes idėja pačiam filmui ir gimė iš muzikinio vaizdo klipo. E. Wrightas šio filmo mintį galvoje nešiojosi ilgą laiką, tačiau vėliau nusprendė ją panaudoti režisuodamas britų elektroninės muzikos dueto „Mint Royale“ vaizdo klipą, kuriame melomanas vairuotojas iš nusikaltimo vietos padeda pasprukti banko plėšikams. Ta pati yra ir trilerio „Vaikis ant ratų“ idėja, o filme vienoje scenoje galima pamatyti ir per televizorių rodomą minėtąjį „Mint Royale“ vaizdo klipą.

Ne veltui pagrindiniam vaidmeniui režisierius išsirinko 23-jų Anselį Elgortą. Tai itin talentingas aktorius, jau spėjęs išgarsėti „Divergentės“ serijose. Be to, jis taip pat užsidirba dainuodamas bei didžėjaudamas, tad „Vaikio ant ratų“ vaidmeniui idealiai tiko.

„Prieš filmavimų pradžią sulaukiau J. Foxxo kvietimo pas jį į svečius. Atėjus jis nusprendė man pademonstruoti visą savo muzikos kolekciją, – juokiasi A. Elgortas. – O su K. Spacey dirbti buvo sena mano svajonė. Sutikite, jaunam aktoriui filmuotis su tokiomis žvaigždėmis… Kas gali būti geriau?“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jaunojo talento herojus trileryje „Vaikis ant ratų“ – tiesiog tobulas vairuotojas, kurio ausyse nuolat skamba muzika. Tai be galo patinka jo bosui Dokui (akt. K. Spacey), kadangi Vaikio darbas – po apiplėšimo pabėgti nuo bet ko, kas bando vytis Doko surinktą komandą. Kadangi vairavimas ir yra pagrindinė Vaikio aistra, pinigai jam rūpi ne itin – jam kur kas svarbiau, kad ausinėse skambėtų jo mėgstamas ritmas, o venomis plūstų adrenalinas. Šis iš pažiūros keistas jo bruožas kelia įtarimų nusikaltimo bendrininkams, ypač, impulsyviam ir psichopato bruožų turinčiam Batsui (akt. J. Foxxas).

Sutikęs svajonių merginą Deborą (akt. Lily James), Vaikis ryžtasi mesti juodus darbelius ir ima planuoti savo pasitraukimą. Tačiau Dokas priverčia jį imtis paskutiniojo darbelio, kuris jau nuo pat pradžių atrodo pasmerktas.

Kino kritikų liaupsinamas stilingas kriminalinis veiksmo trileris „Vaikis ant ratų“ į Lietuvą atvažiuoja jau birželio 30 dieną.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top