Now Reading
Spintos ir drabužinės – praktiškam būsto sprendimui

Spintos ir drabužinės – praktiškam būsto sprendimui

Spintos ir drabužinės – praktiškam būsto sprendimui

Spintos – neatsiejama gyvenamojo būsto ar biuro dalis. Modernaus dizaino, pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų spintos padeda įgyvendinti stilingų namų idėją ir tinkamai išnaudoti erdvę. Vienas populiariausių pasirinkimų – spintos bei drabužinės stumdomomis durimis. Tai – stilingas ir išskirtinį namų interjerą kuriantis akcentas, kurį renkasi vis daugiau žmonių. Tokios spintos labai lengvai atsidaro, yra ilgaamžės ir unikalios, gaminamos pagal klientų poreikius. Spintų ir drabužinių gamintojas Lietuvoje „EuroSpintos“ siūlo praktiškus, naujausių kolekcijų ar pagal klientų pageidavimus pagamintus baldus.

Įvairaus dizaino miegamojo, prieškambario, mansardinės, kampinės ir universalios drabužių spintos gal tapti jūsų jaukių namų akcentu. Atsižvelgiant į namų erdvę, poreikius bei spintos tipą, galite pasirinkti vienų, dvejų, trejų arba ketverių durų spintą. Čia galite laikyti ne tik drabužius, avalynę, bet ir kitus daiktus, nesuradusius sau tinkamos vietos namų erdvėje. Estetiškos išvaizdos spintų durys gali būti veidrodinės ar margintos kitais raštais. Jeigu nesate tikri, kurioje namų ar biuro vietoje turi stovėti spinta, visuomet galite kreiptis pagalbos į specialistus, kurie pakonsultuos ir padės jums rasti palankiausią sprendimą.

Jeigu namuose nėra galimybių įsirengti įprastą spintą varstomomis durimis – ne bėda, nes stumdomų durų spintos pasižymi praktiškumu, o juose esantis patogus bėgelių įrengimas netrukdo atlikti namų ruošos darbų. Jeigu jūsų būstas ar biuras įrengtas nestandartiškai, pasižymintis spalvų ar formų įvairove, spintą, kuri derės prie esamo interjero, jums gali pagaminti aukščiausios kokybės paslaugas siūlantys „EuroSpintos“ meistrai. Įmonė turi ilgametę darbo patirtį ir profesionalias žinias, kaip įrengti stilingą ir praktišką spintą įvairiose erdvėse.

Sieninės spintos visuomet pritaikomos prie kiekvieno užsakovo būsto išplanavimo ir interjero. Klientų patogumui suteikiama galimybė sumontuoti reikiamą stalčių, lentynų ar atviresnių erdvių plotą spintoje. Čia galite laikyti ne tik drabužius, bet ir namų apyvokos daiktus kaip lygintuvas, lyginimo lenta ar net televizorius, kompiuteris, įvairi garso technika. Stabilios aliuminio sistemos leidžia sieninės spintos stumdomas duris atidaryti tyliai, lengvai ir nesugadinant grindinio.

Miegamojo spintos dažniausiai būna vieninteliai baldai, kurie rikiuojasi šiame poilsio kambaryje prie lovos. Šios spintos gali būti montuojamos nuo grindų iki lubų, nuo sienos iki kitos sienos ar bet kokio kito jums reikiamo išplanavimo. Įvairių profilių, skirtingų spalvų ir dizaino miegamojo spintos yra pritaikomos bet kuriame namų kampelyje, jos gali papuošti jūsų kambario erdvę ar net tapti miegamojo akcentu. Kampinės ir įmontuojamos spintos – dar vienas profesionalus pasirinkimas, leidžiantis išnaudoti namų ar biuro erdvę jos neperkraunant, o sukuriant stilingą vaizdą ir praktiškumą. Net jeigu jums atrodo, kad tam tikroje patalpos vietoje nėra galimybės įsirengti spintos – būkite tikri, kad specialistai atras tinkamą baldo stovėjimo vietą ir spintą pagamins pagal individualius matmenis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Drabužinės, kurios išnaudoja kiekvieną namų centimetrą gali būti statomos ne tik labai erdviuose namuose. Profesionalūs spintų gamintojai atranda vis įvairesnių ir praktiškų sprendimų, leidžiančių džiaugtis drabužine net ir, atrodytų, nedidelėje gyvenamojoje vietoje. Unikalios išvaizdos drabužinės durys yra gaminamos iš laminuotų medžio plokščių, o taip pat yra galimybė drabužinės duris papuošti dekoratyvinėmis apdailos medžiagomis, kurios suteiks išskirtinumo ir stilingumo namams. Drabužinės vidus yra gaminamas tik iš aukščiausios kokybės faneruotų ir laminuotų medžio plokščių. Tvirtos, kokybiškos ir gražios lentynos puikiai atlieka savo funkciją ir yra kuriamos pagal klientų poreikius. Įvairiems smulkiems daiktams susidėti drabužinėje galima laikyti tokius priedus kaip krepšiai ar specialios dėžės, kurios patalpai suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Visiems norintiems tvarkos, kokybės, modernumo ir tinkamo namų ar biuro erdvės panaudojimo, dauguma specialistų rekomenduoja įsigyti spintas stumdomomis durimis ar drabužines. Tai jums leis ne tik sutaupyti namų ar biuro erdvės, bet ir džiaugtis baldų kokybiškumu ir ilgaamžiškumu. Užtikrinanti net ir išrankiausių klientų poreikių įgyvendinimą, „EuroSpintos“ komanda yra pasiruošusi jums padėti sukurti stilingą namų interjerą, konsultuoti, suteikti aukščiausią darbų, baldų kokybę ir įvykdyti užsakymą laiku.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top