Now Reading
Įvertinkite: Grupė „Benjamins“ keičia spalvas ir atsitveria „Siena Tyloje“

Įvertinkite: Grupė „Benjamins“ keičia spalvas ir atsitveria „Siena Tyloje“

Įvertinkite: Grupė „Benjamins“ keičia spalvas ir atsitveria „Siena Tyloje“

Lietuvą skalauja lietūs, vietomis buvo pastebėtas sniegas, o grupė „Benjamins“ šį niūrų rudenį pasitinka puikiai tai iliustruojančia daina „Siena Tyloje“. Kaip teigia patys vaikinai: „Šią dainą kiekvienas galime interpretuoti savaip. Vieni perskaitys užslėptą žinutę, o kitiems tai bus dar viena priežastis šokių aikštelėje judinti klubus. Tačiau žinutę dainoje palikome – jau gerai“, – ironizuodami pradėjo pokalbį vaikinai.

„Nors „Siena Tyloje“ gimė visiškai spontaniškai, ją brandinome tikrai ilgai. Susitikome su visiems Lietuvoje puikiai pažįstamu prodiuseriu ir atlikėju Arvydu Martinėnu-Vudžiu, kuris parodė dainos motyvą. Žinoma, Vudis išsyk pareiškė, kad daina buvo kuriama kitiems Lietuvos muzikos gigantams, kuriuos mes visi puikiai pažįstame, tačiau susiderėti pavyko ir netrukus jau visi trise studijoje niūniavome dainos motyvą“, – pasakojo Donatas.

„Juoda/balta – tokiomis spalvomis nudažėme ir muziką, ir dainos „lyric“ video. Švelnūs balsai ir tranki muzika, gilūs jausmai ir žaidimas, gyvi instrumentai su sintetikos elementais. Tikra kontrastų bomba“, – taip dainą apibūdino grupėje „Spragėsiu“ pramintas Lukas, užsimindamas, kad daugeliui artimiausių draugų ši daina pasirodė „keistai graži“.

„Esame dėkingi ir Viktei Džiaugytei, kurios gražus tekstas puikiai sintezuoja su dainos melodija“, – trigrašį įterpė Augustas, pats prisipažindamas, jog dainos išleidimo labai laukė tiek jis, tiek jo tėvai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Iki šiol mus vadino strakalais, dabar strakaliosim su depresijos elementais“, – linksmai pokalbį užbaigė „Benjamins“ nariai, primindami jog tiek juodą ar baltą spalvas bei požiūrį į dalykus pasirenkame tik mes patys.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top