Now Reading
Mažą juodą vasaros metu keičia maža balta

Mažą juodą vasaros metu keičia maža balta

Mažą juodą vasaros metu keičia maža balta

Merginoms, kurių žodyne frazė „neturiu ką apsirengti“ kartojasi prieš kiekvieną vakarėlį ar šventę, visuomet rekomenduojama įsigyti mažą juodą suknelę. Klasikinis Coco Chanel išpopuliarintas apdaras jau daugelį metų yra laikomas itin skoningu, visur tinkančiu ir visuomet praversiančiu apdaru, kai nežinai, ką apsirengti. Mažą juodą suknelę labai lengva derinti su kitais rūbais ir aksesuarais, todėl juodos laikomos idealios suknelės vakarėliams, šventėms, ypatingoms progoms. Kitaip tariant, nuo vestuvių iki laidotuvių. Pakeiti švarkelį, batelius, papuošalus, rankinę – ir su ta pačia suknele gali sukurti visai kitą įvaizdį.

Nors juoda tinka praktiškai bet kokia proga ir bet kada, tačiau vasarą norisi atsikratyti tamsių spalvų ir rasti pakaitalą – kažką labiau primenantį šilumą, vasarišką laisvę, atostogas, jūrą. Todėl stilistai mažą juodą suknelę vasaros metu siūlo iškeisti į mažą baltą suknutę, kuri vasariškai plazdės ir atrodys gaiviai. Balta kaip ir juoda ar raudona yra iš klasikinių spalvų paletės, tad tinka bet kokio amžiaus ar statuso merginoms, tereikia pasirinkti suknelės siluetą, tinkantį konkrečiam figūros tipui. Renkantis bet kokią suknelę, reikia atkreipti dėmesį į dydį – šis turi būti idealus, kadangi per didelė suknelė neleis pabrėžti figūros privalumų, o per maža pabrėš trūkumus. Taip pat nemažiau svarbus suknelės ilgis – anot stilistų, geriausias ilgis yra iki kelio vidurio arba vos virš kelio (per du pirštus). Suknelės iki pusės blauzdų tinka tik arba labai lieknoms merginoms, arba vyresnėms moterims. Kitas svarbus aspektas – iškirptė ir apykaklė. 90 proc. atvejų neprašausi pasirinkus V formos iškirptę, o dėl kitų reikėtų peržiūrėti kas, tinka pagal konkretų figūros tipą. Pavyzdžiui apvalaus veido merginoms nerekomenduojama apvali iškirptė, nes tik dar labiau pabrėš putlius skruostus, o štai kampuoto veido savininkėms apvali ar pusmėnulio formos apykaklė yra idealiausias pasirinkimas. Beje, priklausomai nuo iškirptės priklauso ir papuošalai, taigi viskas tarpusavyje susiję.

Jei nori sukurti tikros mados deivės įvaizdį, prie baltos suknelės derink ryškias spalvas. Puikus duetas – sodriai mėlyna ir balta, oranžinė ir balta. Beje, oranžinė šiais metais labai madinga!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Baltos suknelės itin tinka vasariškoms šventėms gamtoje, iškyloms, piknikams, tai ryškios ir atkreipiančios suknelės vakarėliams, žinoma puikiai tinka ir vasariškiems festivaliams. Ilgesnės baltos suknelės tinka ir prabangesniems pokyliams. Vienintelė išimtis – baltos suknelės netinka į vestuves, jei į jas einama svečio teisėmis. Vestuvėse tik nuotaka gali būti balta suknele, kiti svečiai, gali rinktis bet kurią kitą spalvų paletės atspalvį. Šiuo metu baltų suknelių pasirinkimas išties labai platus, jei nieko įdomaus nerandate įprastose parduotuvėse visada galite išmėginti elektronines, pavyzdžiui, Pigu.lt. Kiekviena moteris ar mergina savo spintoje turėtų turėti maža baltą suknelę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top