Now Reading
6 situacijos, kai moteris neatsisakys sekso

6 situacijos, kai moteris neatsisakys sekso

6 situacijos

Pasirink seksui tinkamą laiką. Pateikiame Jums 6 situacijas, kurių metu moteris tikrai neatsisakys sekso

Taikos seksas.
Jūs susipykote su savo mergina ar tik susiginčijote pakeltu balso tonu? Kai tik konfliktas pasiekė aukščiausią tašką, pradėk su ja seksualinius žaidimus. Aistringi bučiniai, nurenginėjimas ir glamonės staigiai nuramins merginą.
Geras seksas – užtikrintas. Jei mergina verkia, švelniai šluostykite jos ašaras ir pradėkite švelnią preliudiją seksui. Ji greitai Tau atleis ir nurims.

Laimingas atvejis.
Jeigu moteris labai laiminga, tai ji pasiruošusi aistringam seksui. Gal merginą pakėlė pareigose arba davė premiją? Tai pats tinkamiausias momentas nukreipti jos energiją reikiama linkme. Seksas suteiks malonumo ir džiaugsmo Jums abiems.

Stresas. Stresas – tai taip pat adrenalino antplūdis. O tai reiškia, kad moteris pasiruošusi jį išeikvoti seksualinių žaidimų metu. Padėk jai apsipalaiduoti ir pamiršti nemalonią situaciją. Jeigu ji blogai jaučiasi ir jai pradėjo skaudėti galvą, tai pats geriausias momentas pagydyti ją – švelnus seksas. Priversk ją patikėti tuo, kad seksas – geriausia priemonė nuo migrenos. Po sekso įtampa ir skausmas savaime pradings.

Susijaudinimo periodas. Ovuliacijos metu moteris visada labai nori sekso. Būk atsargus, apsisaugok, bet panaudok seksualinį aktyvumą kiek tik įmanoma.

Po vakarėlio.
Jeigu po vakarėlio mergina „įkaitusi“ ir trokšta „banketo pratęsimo“, šį šansą išnaudok maksimaliai. Pasiūlyk jai išgerti jos mėgstamą alkoholinį gėrimą, pakviesk lėtam šokiui, o toliau – daryk su ja viską, kas, manai, Tau reikalinga. Atsisakymo nebus.

Erotika.
Pasiūlyk savo mylimajai pažiūrėti gerą erotinį kiną. Tačiau turėk omenyje tai, kad „porno“ vargu ar jai patiks. O štai gražus ir kokybiškas filmas su erotiniais elementais, sukels jai norą pasimylėti.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top