Now Reading
Karjera pagal Zodiako ženklą

Karjera pagal Zodiako ženklą

Karjera pagal Zodiako ženklą

Darbe praleidžiame didžiąją dienos dalį, tad labai svarbu, kad jis teiktų ne tik finansinį saugumą, bet ir moralinį pasitenkinimą. Suprantama, kad tinkamos karjeros pasirinkimas – svarbus žingsnis kiekvieno žmogaus gyvenime. Darbo pobūdis turėtų sutapti su žmogaus poreikiais, polinkiais, jo vidinėmis savybėmis ir būdo bruožais, kuriuos puikiai apibrėžia Zodiako ženklas.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Astrologai teigia, kad Avinas yra jauniausias iš visų Zodiako ženklų. Šie žmonės yra stiprūs, entuziastingi, linkę rungtyniauti, turi tvirtą valią. Jiems puikiai sekasi dirbti darbus, kurie vertinami pagal pasiektą rezultatą, kuomet mokami papildomi komisiniai ar premijos už pergalę. Tai drąsūs, net nutrūktgalviški žmonės, kuriems labai svarbu būti pastebėtiems įvertintiems. Avinai taip pat yra draugiški, mėgsta bendrauti, dievina naujas pažintis.
Tinkamiausia profesija: verslininkas, sportininkas, kariškis, didelių renginių organizatorius, prodiuseris.

Jautis (balandžio 21 d. – gegužės 21 d.)

Jaučiai – bene stabiliausi Zodiako atstovai. Šie žmonės labai darbštūs, linkę tikslo siekti lėtai, nelipant per galvas, jie jaučia vidinį pasitenkinimą įdėdami daug pastangų. Jaučiai linkę pasirinkti finansinį gerbūvį garantuojančius, ramius, pernelyg nekintančius, „tradicinius“ darbus. Jiems taip svarbu rinktis tokią profesiją, kuri būtų palankiai vertinama šeimos narių, giminaičių, visuomenės. Tai patikimi komandos nariai, kurie taip pat gali (nors įprastai to nemėgsta ir šį sprendimą priima nenoriai) tapti mylimais vedėjais.
Tinkamiausia profesija: teisininkas, dėstytojas, ekonomistas, buhalteris, programuotojas.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 22 d.)

Dvyniai jaučiasi laimingi, kuomet jiems netrūksta įvairių užduočių ir pakanka intelektualinių iššūkių. Astrologų teigimu, Dvyniai yra tarsi sudaryti iš dviejų žmonių, tad jie nesunkiai pakelia didžiulį krūvį, lengvai susidoroja su pakankamai skirtingomis atsakomybėmis, gali dirbti keletą darbų vienu metu. Šio ženklo atstojai jaučiasi nelaimingi dirbdami pasikartojančius, monotoniškus, ramius darbus, o štai įtampa jiems suteikia postūmį ir papildomų jėgų. Dvyniai gerai jaučiasi keliaudami, galėdami priimti originalius, kūrybiškus sprendimus, o ne laikytis iš anksto nustatytų taisyklių.
Tinkamiausia profesija: architektas, gelbėtojas, greitosios medicinos pagalbos medikas, brokeris.

Vėžys (birželio 23 d. – liepos 23 d.)

Vėžys yra vadinamas Zodiako motina (Ožiaragis – tėvas). Šio ženklo atstovai yra jautrūs, labai pastabūs, smulkmeniški ir praktiški, jaučia vidinį pasitenkinimą ir dvasinę ramybę galėdami globoti ir padėti. Vėžiams taip pat puikiai sekasi suderinti keletą darbų vienu metu, jie noriai prisiima atsakomybę ir su ja gerai susidoroja, nepasiduoda stresui ir kūrybiškai, ryžtingai sprendžia problemas. Tai labai atsakingi žmonės, kurie duoda puikius, gilius ir naudingus patarimus, akylai saugo ir rūpinasi aplinkiniais.
Tinkamiausia profesija: socialinis darbuotojas, pedagogas, teisininkas, treneris, personalo vadybininkas, psichologas.

Liūtas (liepos 24 d. – rugpjūčio 23 d.)

Liūtas – galybės, valdžios ir jėgos simbolis. Ši ženklo atstovai labai veržlūs, drąsūs, nepriklausoma, gebantys įkvėpti aplinkinius ir ne tik prasiskinantys kelią į sėkmę patys, bet ir nutiesiantys tiltą aplinkiniams. Tai puikūs vadovai, lyderiai, kurie geriausiai jaučiasi būdami dėmesio centre, užimdami aukštas, daug galios suteikiančias pareigas. Liūtai yra kiek egocentriški, tačiau kartu ir labai žavūs, lengvai susidraugaujantys, pergalių siekiantys originaliais sprendimais, diplomatiniu bendravimu ir susitarimu, o ne brutalia jėga (nors, esant rimtam reikalui, gali pasinaudoti ir tuo). Taip pat jie dideli estetai, mėgsta grožį, meną ir prabangą.
Tinkamiausia profesija: vadovas, politikas, marketingo specialistas, atlikėjas, nekilnojamojo turto vadybininkas.

Mergelė (rugpjūčio 24 d. – rugsėjo 23 d.)

Mergelės iš kitų Zodiako ženklų išsiskiria savo perfekcionizmu, sugebėjimu įžvelgti net mažiausias smulkmenas, o taip pat ir puikiu loginiu mąstymu, didžiuliu tikslumu visose srityse, atsargumu. Šio ženklo žmonėms puikiai sekasi darbai, kuriuose reikia įtikti ir pasitarnauti, jie moka su visais atrasti bendrą kalbą ir sužavi profesionalumu. Mergelės yra labai imlios kalboms, geba pritaikyti įvairias sistemas ir susidoroja su dideliu informacijos kiekiu, joms gerai sekasi planuoti laiką, skirstyti darbus.
Tinkamiausia profesija: rašytojas, vertėjas, detektyvas, statistikos specialistas, administratorius, grožio specialistas, odontologas.

Svarstyklės (rugsėjo 24 d. – spalio 23 d.)

Svarstyklės yra fiziškai labai gražūs, puikius fizinius duomenis turintys žmonės, kurie turi įgimto vidinio žavesio, moka pralinksminti ir pakelia ūpą net ir didžiausiam paniurėliui. Šio ženklo atstovams lengva dirbti komandoje, jie moka bendradarbiauti, gerai sutaria ir nuoširdžiai stengiasi rasti bendrą kalbą. Svarstyklės jaučia didžiulį pasitenkinimą būdamos minioje, žmonių šurmulyje, jos labai ekstravertiškos ir prastai jaučiasi priverstos dirbti vienumoje. Tai kūrybingi, gerą vaizduotę ir polinkį menams turintys žmonės.
Tinkamiausia profesija: politikas, pardavėjas, renginių organizatorius, gidas, šokėjas, muzikantas.

Skorpionas (spalio 24 d. – lapkričio 22 d.)

Skorpionai yra ganėtinai mistiški, turi labai stiprią intuiciją, juos traukia dvasiniai ir ezoteriniai mokymai. Šio ženklo atstovai taip pat tarsi nepavaldūs stresui, jie ganėtinai emocingi žmonės, tačiau rimtoje situacijoje ar iškilus problemai labai greitai susiima, susikaupia ir sėkmingai atlieka jiems pavestas užduotis. Skorpionams taip pat labai svarbu turėti pakankamai daug erdvės, jie gerbia autoritetus, tačiau šiuos žmones vargina nuolatinė kontrolė, perdėtai griežtos taisyklės.
Tinkamiausia profesija: mokslininkas, teisininkas, detektyvas, dėstytojas, chirurgas.

Šaulys (lapkričio 23 d. – gruodžio 21 d.)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šauliai yra labai energingi, mieli, taktiški, o taip pat ir linkę į gilius apmąstymus žmonės. Jiems gerai sekasi priimti įžvalgius sprendimus, kuriuos puikiai įvertina tiek kolegos, tiek ir visuomenė. Šio ženklo atstovai mėgsta gamtą, keliones, gyvūnus, bendravimą. Jiems puikiai sekasi suvaldyti įtemptas situacijas, laiku pajuokauti ar rasti guodžiančius žodžius. Šauliai sunkiai pakelia rutiną, jiems kiek sunkiau susikoncentruoti į smulkius darbus, palaikyti tvarką, tad Šauliai geriausių rezultatų pasiekia dirbdami komandoje ar poroje.
Tinkamiausia profesija: dresuotojas, kinologas, redaktorius, ryšių su visuomene specialistas, treneris, gidas.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 20 d.)

Ožiaragiai yra tikri darboholikai – tai žmonės, kurių savivertė ir vidinė ramybė tiesiogiai susijusi su karjera, o taip pat ir su uždirbamais pinigais. Šio ženklo atstovai mėgsta iššūkius, jie gerai jaučiasi visiškai atsiduodami savo darbui. Tai geri vadovai, kurie yra ypatingai griežti tiek sau, tiek ir savo pavaldiniams. Ožiaragiai labai atsakingi, organizuoti, ryžtingi, visuomet siekia geriausio rezultato ir profesionalumo.
Tinkamiausia profesija: vadovas, didelės įmonės administratorius, mokslininkas, bankininkas, IT specialistas.

Vandenis (sausio 21 d. – vasario 19 d.)

Vandeniai yra pelnytai vadinami pačiais humaniškiausiai Zodiako ženklo atstovais. Tai tikri kovotojai už teisybę, kurie niekuomet neatsisako padėti, siekia pagerinti aplinkinių gyvenimo sąlygas, su dideliu atsidavimu sprendžia jų problemas. Šie žmonės linkę savo jėgas skirti ne tik darbui, bet ir savanorystei, veiklą renkasi remdamiesi savo vidinėmis nuostatomis, o ne pagal gaunamą finansinę grąžą ar visuomenės įvertinimą. Vandeniai ganėtinai meniški, novatoriški, tačiau jiems gali būti sunku laikytis terminų ir taisyklių.
Tinkamiausia profesija: išradėjas, mokslininkas, dizaineris, muzikantas, politikas, socialinis darbuotojas.

Žuvys (vasario 20 d. – kovo 20 d.)

Manoma, kad Žuvys yra seniausias Zodiako ženklas, tad šie žmonės ne pagal savo metus subrendę, labai išmintingi, spinduliuoja vidine ramybe. Jie geba įsigilinti į kito žmogaus vidų, duoti gerą patarimą ir padėti neteisiant. Šio ženklo atstovai taip pat labai jautrios, gilios, puikią intuiciją turinčios asmenybės, kurioms ypač svarbios žmogiškosios vertybės, o taip pat ir estetika.
Tinkamiausia profesija: menininkas, mokytojas, dvasinis vadovas, labdaros fondo darbuotojas ar steigėjas, medikas, psichologas.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top