Now Reading
Globotinio pusryčiai: Gyvenimo spalvų nereginti katytė Tichė

Globotinio pusryčiai: Gyvenimo spalvų nereginti katytė Tichė

Globotinio pusryčiai: Gyvenimo spalvų nereginti katytė Tichė

Ieškome namų iš Grindos išgelbėtai gyvenimo spalvų nereginčiai katytei Tichei. Tichė negali grįžti į gatvę…

Koks likimas laukė katytės, kuri yra beveik nematanti, neturinti namų ir saugios užuovėjos? Gyvenimas tamsoje, vienatvėje ir nežinomybėje…

Ar įmanoma džiaugtis pačiu gyvenimu, kai viena akyte nematai visai, o kita po persirgtos ligos regi tik šešėlius? Ar gali džiaugtis gyvenimu kai šiame pasaulyje esi vienas kaip pirštas?

Iki šiol…

Su Jūsų visų pagalba imamės keisti Tichės likimą. Į priešingą – gerąją pusę. Labai norime ir iš visų jėgų likimo nuskriaustai katytei stengsimės įrodyti, kad gyvenimas yra gražus, nors supanti tamsa kartais ją ir baugina. Žinoma, šviesos akims nesugrąžinsim, bet norime jos įnešti į mažą suluošintą katytės sielą ir meilės į įskaudintą širdutę.

Tichė – pasak daktarės, vos metukų amžiaus, smulki, kukli, dar kiek atsargi katytė. Bet žmogų myli, leidžiasi glostoma, nešnypščia ir nekerta glostančiajam. Vos paimta ant rankų glaudžia savo mažą galvytę žmogui prie skruosto ir stengiasi būti tyliai, ramiai, kad tik daugiau jos nepaleistų iš šilto glėbio, kad tik daugiau netektų gyventi vienatvėje, šaltyje ir nuolatinėje baimėje…

Mes neskirstome gyvūnų į gražius ir negražius, perspektyvius ar nelabai. Mylime visus vienodai, o Tichė mums – ypatingai sava ir brangi. Kaskart žvelgiant į Tichę suvirpa širdis. Virpa, iš laimės, kad jai pavyko ištrūkti iš „Grindos“, kad neteks grįžti į gatvę, virpa, nes nežinome ar atsiras žmogus, kuris norės ją glausti prie širdies ir niekada nepaleisti. Bet neprarandame vilties, todėl kreipiamės į visus, skaitančius šią istoriją. Pagalvokite, pasitarkite su namiškiais, artimaisiais – gal būt kaip tik Jūsų namuose ir širdies kertelėje atsiras vietos (kad ir laikinai) šiai, likimo jau vieną kartą nuskriaustai katytei. Tichė niekada nematys Jūsų veido aiškiai, bet ji pajaus Jus savo maža, ištikima širdute.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiuo metu katytė glaudžiasi veterinarijos klinikoje Vilniuje.

Jeigu esate tvirtai apsisprendęs priglausti Tichę visam ar laikinai skambinkite, rašykite: 8-602-63641, [email protected]. Tichė su didžiausiu džiaugsmu iškeliaus į Jūsų namus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top