Now Reading
Animaciniame filme „Monstrų viešbutis 2“ – linksmiausios atostogos su Drakula ir jo anūku

Animaciniame filme „Monstrų viešbutis 2“ – linksmiausios atostogos su Drakula ir jo anūku

Animaciniame filme „Monstrų viešbutis 2“ – linksmiausios atostogos su Drakula ir jo anūku

Žiūrovų pamilti linksmieji monstrai sugrįžta naujajame animaciniame filme „Monstrų viešbutis 2“ (angl. „Hotel Transylvania 2“), kuriame toliau tęsiasi Drakulos, jo giminaičių ir drauge gyvenančių geraširdžių pabaisų nuotykiai. Antroji „Monstrų viešbučio“ dalis rutuliojasi praėjus septyneriems metams po ankstesniojo pasakojimo, kurio finale Drakula sugebėjo susitaikyti su mintimi, kad jo vampyrė dukra Mevis pamilo nekviestą svečią, kitokį nei jie – žmogų Džonataną.

Šiuo metu „Monstrų viešbutis“ pakeitė savo veiklos principus. Anksčiau buvęs prieglobsčiu nuo civilizacijos besislapstančioms pabaisoms, dabar šis spalvingas kurortas priima ir žmogiškuosius svečius ir yra tapęs turistų numylėta vieta. Atvykėliai čia gauna dozę netikėtumų ir siurprizų, o kai kuriems net nusišypso laimė sužaisti teniso partiją su vilkolakiu. Džonis ir Mevis laimingai gyvena drauge ir augina ugninių plaukų garbanių sūnelį Denį. Vienintelis Drakulos rūpestis tas, kad mažylis, nė iš tolo nepanašus į vampyrą ir, atrodytų, neturi jokių vampyriškųjų savybių. Mažylį dievinantis senelis trokšta, kad anūkas mokėtų skraidyti kaip jis ir laukia nesulaukia, kol Denis parodys savuosius kraujasiurbio dantukus.

Sykį Mevis su Džoniu iškeliauja lankyti jo tėvų, o Denį jie palieka senelio globai. Drakula nusprendžia išnaudoti progą ir pasikvietęs ištikimus bičiulius pasiryžta išbudinti vampyriškąją berniuko prigimtį. Mėginimas po mėginimo nieko neįvyksta. Greičiausiai viskas taip ir būtų likę, tačiau nekviestas pasisvečiuoti užklysta Drakulos tėvas Vladas. Jis – tikras konservatorius, senų pažiūrų vampyras, negalintis pakęsti žmonių.

Mažus ir didelius neabejotinai prajuokins tiek netrukus penkerių sulauksiantis Denis, tiek jo senelio pastangos surengti jam įspūdingą vampyrišką atostogų stovyklą. Kokiems nutrūktgalviškiems išbandymams ryšis Drakula, norėdamas įtikinti dukrą, kad jos sūnus privalo augti Transilvanijoje, monstrų apsuptyje, Lietuvos žiūrovai sužinos jau nuo spalio 23 dienos.

Smagiausias laikas su tikrais, tačiau visai nebaisiais monstrais filme „Monstrų viešbutis 2“ taps puikia pramoga visai šeimai ir išsklaidys rudens žvarbą bent keletui valandų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top