Now Reading
Ko nori moterys? Išmok sužavėti kiekvieną!

Ko nori moterys? Išmok sužavėti kiekvieną!

Ko nori moterys? Išmok sužavėti kiekvieną!

Vyrus tikrai kamuoja šis klausimas, o moterys dažniausiai į jį neturi atsakymo. Ne todėl, kad jos nežino, ko nori (Na… Gerai… Kartais būna ir taip…), jos tiesiog nori supratingo, įžvalgaus ir jautraus vyro, kuriam nereikia baksnoti pirštu, kaip mažam vaikui, kuris pats žinotų ir jaustų, kaip savo moterį padaryti laiminga.

Gėlės ir dovanos. Jūsų mergina gali kartas nuo karto burbtelėti, kad ji nemėgsta gėlių, o šokoladinių saldainių dėžutė yra nuvalkiota. Pabandykite jai nupirkti tą dėžutę ar subtilų lelijos žiedą. Ji tikrai apsidžiaugs! O jeigu pasielgsite jautriai ir nupirksite puokštelę iš gatvėje lauko gėles parduodančios močiutės arba nepatingėsite sustabdyti automobilio priskinsite šalikelėje augančių lubinų, tai jūsų mieliausioji pakils į dangų! Paklauskite jos, kokius saldainius ji labiausiai mėgo vaikystėje… o po kelių dienų nupirkite būtent tokių! Ir nereikia nei deimnatų, nei kailinių, nei Bora Boros…

Pokalbiai ir išklausymas. Mokslininkai patvirtino ne tik tai, kad moterys per dieną pasako ženkliai daugiau žodžių nei vyrai. Jie patvirtino ir tai, kad dailiosios lyties balso tembras vargina labiau. Kita vertus, jeigu myli žmogų ir nori su juo būti, tai reikia tą pakęsti ir išmokti ne tik klausytis, bet ir kalbėti. Beje, išklausymas nėra sėdėjimas, žiūrėjimas ir linkčiojimas, mintyse grojant mėgstamai melodijai. Išklausymas yra ir reakcija, patarimas, papildomas klausimas, apkabinimas ar prisilietimas. Dažniau pasikalbėkite su savo moterimis, joms protingai patarkite ir jos mažiau zyzlios bei skųsis! Tikrai!

Staigmenos ir spontaniškumas.
Didžioji dalis merginų linkusios planuoti, kurtis grafikus ir jų laikytis. Reta apsidžiaugs ir beprotiška staigmena, pavyzdžiui, netikėtu, ekstremaliu plaukimu baidarėmis (bet jeigu taviškė būtent tokia, tai pirmyn!). Apsiribok romantiškomis ir mielomis staigmenomis – palik raštelį su mielais žodžiais, pagamink vakarienę, paruošk karštą vonią su aliejumi ir putomis, nupirk tą skarelę, kurią ji prieš kelias dienas žiūrinėjo parduotuvėje. Suplanuok pikniką, įsimesk minkštą paklotą, sutepk kelis sumuštinius, išspausk sulčių ar nuprik butelį gero vyno, nieko jai nesakęs pasikviesk kartu išvažiuoti kelioms valandoms.

Vyriškumas ir rūpestingumas. Moterims patinka vyriški vyrai, tačiau vyriškumo suvokimas dailiosios ir stipriosios lyties atstovų galvose neretai prasilenkia. Pakanka, kad atidarytum duris, paimtum paltą, pristumtum kėdę sėdantis. Muštynes, beprotišką greitį ir pavojingą vairavimą, grubumą, manierų trūkumą palik seilėtiems paaugliams. Tvirtai priimk sprendimus, leisk jai jaustis silpnesne (net jeigu ji tokia ir nėra), nebijok pasakyti argumentuoto, griežtesnio patarimo ar pastebėjimo. Būk plačiu ir tvirtu pečiu į kurį galima atsiremti, o kartu ir švelnia ranka, kuri meiliai apkabina.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Seksas! Kvailystė, kad sekso klausimas paliekamas vyrams – atrodo, kad jiems vieninteliams reikia daugiau, audringiau, karščiau… Nesąmonė! Dauguma merginų auklėjamos būti kukliomis ir švelniomis, tad jos anksti įpranta riboti savo poreikius, juos slopinti, nekreipti dėmesio. Bet… jie niekur nedingsta! Užuot draugams bėdavojęs, kad taviškė yra frigidiška ir kaip tau patiktų žvėriškas seksas su Megan Fox… Imkis veiksmų! Švelniai ir atsargiai ją pakalbink, pasiūlyk pabandyti kitaip, pabandyk tvirčiau ją parversti ant lovos ar priremti prie sienos, laikyti jos rankas arba paprašyti, kad savo rankomis ji taviškes uždėtų ten, kur jai norisi… Manai, kad išsigąs? Gal pirmąjį kartą nuraus ir pasimes, tačiau palaipsniui atsipalaiduos, netrukus abu jausitės žymiai laimingesni ir artimesni, o kaimynai prasčiau miegos!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top