Now Reading
Gimtadienio proga – 220 tūkst. eurų vertas loterijos bilietas

Gimtadienio proga – 220 tūkst. eurų vertas loterijos bilietas

Gimtadienio proga – 220 tūkst. eurų vertas loterijos bilietas

Jei sekasi, tai sekasi. Ne vieną „Teleloto“ prizą laimėjusiai vilnietei praėjusio sekmadienio žaidimas buvo kaip niekad sėkmingas ir atnešė įspūdingą sumą – 220 885 eurų. Moteris, paskatinta mamos, bilietą sau nusipirko gimimo dienos proga.

Po atostogų kaime į loterijos būstinę Aukso puodo laimėtoja atvyko kartu su vyru. Moteris išsyk prisipažino, kad apie laimėjimą sužinojo jau kitą dieną, bet sureagavo neįtikėtinai ramiai. „Turbūt branda ir ne pirmas laimėjimas tam turi įtakos”, – pirminę reakciją šypsodamasi prisiminė laimėtoja.

Ištikimiems „Teleloto” žaidėjams kirbėjo nuojauta

Aukso puodo laimėtoja, prekybos srityje dirbanti vilnietė, kartu su vyru – ištikimi „Teleloto” žaidėjai. „Žaidžiame nuo pačios pradžios. Seniau visada žiūrėdavome laidas, braukydavome langelius ir nekantriai laukdavome šūksnio „Skambuuutis”, – savo žaidimų istorija dalijosi laimėtojai. Pora yra laimėjusi ne vieną daiktinį prizą per Kalėdas ir Velykas.

Šiuo metu Aukso puodo laimėtojai bilietus dažniausiai perka internetu. „Naujosios technologijos leidžia greit nusipirkti bilietą. Štai, naršai internete, kažką skaitai, sugalvoji nusipirkti bilietą – nusiperki, nereikia eiti net iki parduotuvės”, – patirtimi perkant internetu dalijosi moters vyras.

Pastarąjį pusmetį pora pirkdavo daugiau bilietų, nes nuojauta kuždėjo, kad gali aplankyti sėkmė. „Tikiu, kad mintys materializuojasi, pastaruoju metu pagalvodavau, kad būtų gerai dabar laimėti kokius 20 tūkstančių, tada visiems būtų lengviau, bet, žinoma, tokios sumos, daugiau nei 200 tūkstančių eurų, nesitikėjome”, – šypsojosi laimėtojai.

Septyni – sėkmingas skaičius

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pora teigė mėgstantys bilietus pirkti ir mažose kaimo parduotuvėse, dažniausiai po septynis bilietus. „Mano laimingas skaičius yra septyni”, – prisipažino laimėtojos vyras. Nors pora neturi jokių specialių žaidimo prietarų, technologijų ar skaičių kombinacijų, visgi, pastebėjo, kad jiems sekasi išlošti per šventes. „Šįsyk buvo pirkti septyni bilietai ir, svarbiausia, per mano gimtadienį”, – šypsojosi laimėtoja.

Sveikata ir buitis, galbūt kelionė atostogų metu – prioritetai, kuriems pirmiausia bus skiriami laimėti pinigai. „Nepamesim galvų, nemesim darbų ir neišvažiuosim kažkur toli”, – juokėsi laimėtojai.

Pasiteiravus, ką galėtų patarti norintiems laimėti, moteris teigė, kad svarbiausia – atsipalaiduoti ir vis žaisti toliau. „Svarbiausia nenusivilti nelaimėjus ir džiaugtis tuo, kad laimėjo kažkas kitas“, – linksmai nusiteikusi kalbėjo Aukso puodo laimėtoja.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top