Now Reading
Modelis ir aktorė Akvilina Ubartaitė: iš vyro nepaprašyčiau nė penkių eurų

Modelis ir aktorė Akvilina Ubartaitė: iš vyro nepaprašyčiau nė penkių eurų

Modelis ir aktorė Akvilina Ubartaitė: iš vyro nepaprašyčiau nė penkių eurų

Modeliui ir aktorei Akvilinai Ubartaitei ne kartą teko įsijausti į vyrų dosnumu besinaudojančios moters vaidmenį, tačiau pačiai Akvilinai tai visiškai nepriimtina. Aktyvi, žingeidi ir daugybę veiklų turinti mergina tiesiog stengiasi laimingai gyventi.

Pasiilgę aštraus, visuomenėje „barakuda“ vadinamo, stilingosios gražuolės Akvilinos Ubartaitės atliekamo vaidmens TV3 seriale „Moterų laimė“ gali džiaugtis – populiarusis serialas sugrįžta į eterį! „Mano personažas nesikeitė, keitėsi tik meilužiai“, – juokiasi Lietuvoje žinoma mergina.

„Tokių herojų tikrame gyvenime – pilna. Jos yra gudrios, drąsios „bobos“. Tai sudėtinga profesija ir iš tokių moterų galima tik pasimokyti. Aš nedrįsčiau iš vyro 5 eurų paprašyti, ką jau kalbėti apie naujus batelius“, – pasakoja Akvilina.

Mergina savo užsibrėžtų tikslų gyvenime siekia užtikrintai – išbandė aktorystę, tapo žinomu modeliu užsienyje, o Lietuvoje vadinama viena stilingiausių šalies moterų. Dabar ji siekia muzikos diskžokėjos karjeros aukštumų – po truputį plaukia į platesnius, tarptautinius vandenis.

Ji prisipažįsta – bandė dirbti biure, tačiau neiškentusi iš darbo išėjo. „Norėjau turėti režimą. Be to, galvojau, kad sėdėdama biure ir dirbdama viršvalandžius pagaliau visuomenės akyse atrodysiu „teisingai“ ir niekas manęs nebeklaus: „tai koks gi tas tavo darbas?“ Tačiau supratau, kad gyventi reikia taip, kaip tau pačiam atrodo. Kitaip paprasčiausiai nebūsi laimingas…“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Akvilina – scenos žmogus. „Daug kas į šou verslą rimtai nežiūri, tačiau man tai yra gyvenimo aistra, kuri neturi jokios monotonijos. Vis randu naują aistrą. Šiuo metu tai yra muzika – ji mane daro neįtikėtinai laimingą“, – pasakoja A. Urbaitė ir išduoda, kad rudenį žmonės išgirs apie naują jos projektą, susijusį jai itin artima diskžokėjos veikla.

Projektų, kaip ir nuotykių jaunos moters gyvenime netrūksta. Akvilina džiaugiasi turėdama laisvę rinktis: „Būna, pabosta Lietuvoje – pakeičiu aplinką. Dirbu modeliu agentūroje Stambule, turėjau keletą muzikinių pasirodymų, dalyvavau poroje filmų kastingų. Vietoje nesėdžiu!“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top