Now Reading
Ką apie seksą pasako vyro profesija?

Ką apie seksą pasako vyro profesija?

Ką apie seksą pasako vyro profesija?

Pasakyk, kuo jis dirba, ir bus galima iš anksto spėti, koks jis bus meilėje. Taip, tokios pranašystės grįstos stereotipais, bet… kas drįs teigti, jog stereotipai – tai ne didžiulis krislas tiesos?

Tam tikra profesija reikalauja tam tikrų charakterio savybių. O šios savybės savo ruožtu lemia ir žmogaus elgesį jo kasdieniame gyvenime ir, žinoma, meilės reikaluose. Štai kodėl vienokio sekso gali tikėtis iš buhalterio, ir visai kitokio – iš muzikanto.

Advokatas, mokslininkas, gydytojas, psichologas.
Profesija įpareigoja elgtis atsargiai. Jo darbas – iki smulkmenų analizuoti situaciją, apmąstyti visus galimus variantus, rinktis menkiausiai žalingą sprendimą ir numatyti tolimesnę įvykių eigą. Kaip tai atsispindi miegamojo veidrodyje? Tavo brangutis niekada nepamirš apsisaugojimo priemonės. Jis pasirūpins, kad patalpoje būtų bent vienas jūsų meilės guoliui tinkamas baldas – juk nepatogu kristi į aistros glėbį bet kur. Mylėsis švelniai ir atsargiai. Jis galvos ne tik apie savo malonumą, bet ir apie tavo pojūčius, jam rūpės tavo emocijos bei jausmai. Ir veikiausiai jis tau visai netiks, jei slapčia svajoji apie chaotišką, pašėlusį, audringą ir neprognozuojamą seksą…

Direktorius. Nesvarbu, ar jis – mokyklos vadovas, ar vadovauja žaliavos perdirbimo cechui. Svarbiausia – kad jis darbe yra autoritetas ir jo visi klauso. Nori, kad vyras būtų autoritetas ir namuose? Šis kandidatas vargu ar tau tiks. Nes pavargę nuo savo atsakomybės bei būtinumo viską tvarkyti, tokie tvirtuoliai namuose dažnai virsta išlepusiais vaikais, kuriems reikia vadovauti, nuolat priminti, kad pavalgytų, paskambintų mamai ar išneštų šiukšles. Ko laukti iš jo lovoj? Klausimą formuluoji neteisingai. Geriau paklausk savęs, ką TU galėtum jam duoti lovoje. Nes jam užvis maloniausia, kai tu pati rodai iniciatyvą ir imi meilės laivo šturvalą į savo rankas.

Mašinistas, dispečeris, pilotas. Jo dienotvarkė griežtai apskaičiuota. Darbe fantazijai vietos nelieka – reikia tiksliai ir greitai daryti tai, kas numatyta daryti tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje. Daugelis darbinių įgūdžių jiems tiesiog įauga į kraują ir viską atlikti tiksliai ir nepriekaištingai pasiseka ne dėl didelių pastangų, o dėl įpročio. Deja, tokios darbinės savybės linkę užkrėsti ir asmeninį gyvenimą. Seksas, švelnumas ir bučiniai – suplanuotu laiku ir suplanuotoje vietoje. Vakar, šiandien ir rytoj – tiksliai pagal grafiką. Bet kokia pikantiškesnė improvizacija geriausiu atveju jį nustebins, o blogiausiu… taps tikrų tikriausia avarija.

Programuotojas. Ką ir bekalbėti, ne veltui programuotojus merginos tapatina su ufonautais. Ir nedaug teprasilenkia su tiesa. Rašant kompiuteriui programą, viskas kartu ir sudėtinga, ir labai paprasta. Yra problema arba užduotis – įmanoma rasti jos sprendimą. Vienintelį teisingą. Tačiau susidūrę su tokia netikslia ir neprognozuojama būtybe, kaip moteris, jie dažnai sutrinka ir pasimeta. Ypač tada, kai tikslaus ir vienintelio teisingo atsakymo paprasčiausiai nėra. Taigi jeigu tavo išrinktasis – programuotojas, verčiau nežaisk su juo žaidimų „Ne“ reiškia „Galbūt“, nes ištarusi lemtingąjį neiginį gali taip ir likti be romantiškos vakaro pabaigos, net jei širdis virpa nuo dvejonių “galbūt”.

Sportininkas, kariškis, policininkas, gaisrininkas. Šie vyrukai pripratę gerai orientuotis aplinkoje, greitai reaguoti į netikėta situaciją, akimirksniu priimti sprendimus. Tačiau jie retai kada susiduria su įvykio priešistore, jiems visai nereikia svarstyti, kodėl atsitiko būtent taip. Kaip manai, ką veiks toks vyrukas, jei ant jo supyksi? Supras, kad tu pikta, veikiausiai sumos, jog gėlių puokštė situaciją ištaisys, bet… jam bus nė motais, kodėl tu supykai, taigi labai tikėtina, kad tie patys konfliktai kartosis vėl ir vėl. Šie stipruoliai nelinkę suprasti lengvo flirto. Jei meiliai nusišypsojai – vadinasi įvyko trumpas jungimasis, tu esi pasirengusi suartėti. Tu pasakei „Ne“? O kodėl tada taip tiesiai žiūrėjai ir šypsojaisi?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tiksliukas. Su tiksliaisiais mokslais (fizika, matematika) susijusiems vaikinukams dažniausiai apskritai sunkiai sekasi bendrauti su priešinga lytimi, ką jau bekalbėti apie seksą. Seksas jiems gali tapti arba dvasinių poreikių tenkinimu (tada impulsyvūs greitukai jūsų lovoje bus retenybė, daug dažniau teks mėgautis ilgu ir šventu energijos apsikeitimo aktu), arba pažinimo objektu (žvilgtelk į jo stalčių – turėtum rasti nemažai pažintinės literatūros, pradedant „Playboy“ ir baigiant „Kamasutra“). Tačiau esminė bėda – kad jam veikiausiai nelabai seksis reikšti savo emocijų bei jausmų. Taigi ditirambų ir komplimentų kaskados iš jo tikėtis neverta.

Verslininkas. Vadovaujantį darbą dirbantys ir kasdien sudėtingas verslo problemas it riešutus gliaudantys vyrai dažnai susiduria su rimtomis problemomis asmeniniame gyvenime. Įtemptas darbo grafikas, būtinybė kasdien analizuoti įvairiausias situacijas ir greitai priiminėti sprendimus bei nuolatinė rizika anaiptol ne teigiamai veikia nervų sistemą. Daugeliui pernelyg į tokį gyvenimo būdą įsijautusių vyrų gresia lytinio potraukio susilpnėjimas ar net impotencija. Bet šis šaunuolis nepratęs pasiduoti ir pripažinti savo bėdų. Todėl palengva jis ima vis labiau vengti intymaus artumo, baidosi romantiškos aplinkos ir situacijų, provokuojančių karštas akimirkas. Jam lieka vienintelė paranki išeitis – greitas seksas. Čia pat, dabar, tučtuojau, kol neatslūgo aistra. Viens, du, ir tavo sėkmės džentelmenas jau skuba prie savo nešiojamojo kompiuterio pasitikslinti, nukrito ar pakilo biržos akcijų kursas.

Žvaigždė. Aktorius, žurnalistas, pardavėjas, mokytojas…
Jis kasdien bendrauja ir žūtbūt siekia, kad jį pripažintų. Nes nuo to, kaip jis sugebės įtikinti aplinkinius, tiesiogiai priklauso ir jo darbo kokybė. Taigi išmokę demonstruoti savo emocijas, dažnai net sutirštindami spalvas, šie žmonės neretai sunkiai atsikrato pastarojo įpročio ir savo miegamajame. Be to, juos tiesiog žudo rutina, todėl yra linkę arba išbandyti naujoves, arba… naujas partneres. Tas, kurios žavisi jų vaidyba ir sugebėjimu įtikinėti.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top