Now Reading
Penktadienio DJ: Anna Hanna turi ugnies

Penktadienio DJ: Anna Hanna turi ugnies

Penktadienio DJ: Anna Hanna turi ugnies

„Sveiki, aš Anna Hanna, o čia mano mini topas „Penktadienio DJ“ rubrikai. Šįkart jokio techno – sudėjau lengvesnius gabalus, kuriuos savo laiku spėjau patikrinti „Studio 9“ ir naujienas, kurias planuoju pagroti šiąnakt „Ugnyje“. Tikiuosi jums patiks!“ – merkdama akį savo selekciją pristato žavioji reivo princesė Anna Hanna, kuri sutemus kartu su kolegomis „The Sneekers“ bei Pupa „Ugnį“ kurs sostinės „Studio 9“ šokių salione. Laukiam ir klausom!

Trentemoller – Always Something Better (DJ Tennis & Mind Against Remix)

Trentemoller yra gerai, bet Trentemoller kartu su DJ Tennis ir „Mind Against“ yra tris kartus geriau! Turiu ne vieną šios trijulės (iš tikrųjų, tai kvarteto, nes „Mind Against“ yra du bičai) relyzą, o dabar pagaliau turime ir puikų jų bendradarbiavimo rezultatą.

Aquarius Heaven & Hyenah – Tale From The Dirt (Rampa Remix)

Mačiau „Aquarius Heaven“ pasirodymą „Studio 9“ praėjusią žiemą ir buvau sužavėta. Tikrai apsilankysiu ir kai jis grįš balandžio 17 d., labai įdomus veikėjas. Šį kūrinį grojau ne kartą, man labai imponuoja vokalas ir melodija.

Mark Henning feat. Dejan – Exit Acid (Original Mix)

Tiesiog neįsivaizduoju savo setų be šiek tiek rūgšties. Man šis gabalas atrodo idealus dideliems reivams, bet jis puikiai skamba ir mažose klubinėse erdvėse.

Telepopmusic – Breathe (Jules And Moses Remix)

Legendinės grupės legendinę dainą remiksavo geri vyrukai Jules bei Moses. Ir padarė tai labai gerai! Aš iki šiol puikiai atsimenu, kaip grodavau šį klasikinį kūrinį savo automobilyje daug metų atgal. Beje, tai viena pirmųjų plokštelių mano kolekcijoje.

Jacob Phono & Jens Bond – Affects The Spirit (Original Mix)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vienas iš daugelio gerų šio dueto (man rodos, abu jie spėjo apsilankyti ir Vilniuje) kūrinių, pats naujiausias jų darbas. Man patinka jo grūvas ir deepas. Klube šito dar dar negrojau, bet šiąnakt planuoju.

 



Balandžio 3 d. (penktadienis)

UGNIS

The Sneekers, Anna Hanna (Behind The Mirror), Pupa (Wormhole)



Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top