Now Reading
Roberto Kalinkino kolekcijos fotosesijoje – balerina ir milžinas futbolininko kojomis ir plieno snapu (foto)

Roberto Kalinkino kolekcijos fotosesijoje – balerina ir milžinas futbolininko kojomis ir plieno snapu (foto)

Roberto Kalinkino kolekcijos fotosesijoje – balerina ir milžinas futbolininko kojomis ir plieno snapu (foto)

Laikas.lt

„Robert Kalinkin“ mados namų „Cruise“ kolekcijos nuotraukos – šmaikščios kelionės po tolimas, magiškas ir egzotiškas vietas – ir nesvarbu, kad tik mintyse. Trapi, švelni šokėja ir didžiulis ją lydintis paukštis – ši pora skamba tarsi iš pasakos. Tačiau žinomai balerinai Simonai Paciukonytei įsikūnijimas į vaidmenis bei darbas prieš kameras nėra naujiena, tad ir naująjį partnerį ji priėmė kaip savą. 

„Pakvietėme fotografuotis Simoną, nes mane žavi jos plastiškumas, grakštūs judesiai. Mintyse turėjau personažą, kurio noriu – stipri, bet gracinga, šiek tiek pasiutusi ir žaisminga moteris. Visų pirma norėjau parodyti ne šokėją, bet moterį ir jos istoriją“, – šypsosi dizaineris Robertas Kalinkinas. 

Pasak dizainerio, fotosesijos idėja – vidurvasario nuotykių istorijos. „Šiose nuotraukose – „Cruise“ kolekcijos dalis, tad ji skirta mėgavimuisi – atostogomis, šiltais vakarais ar seniai matytų draugų kompanija. Nenorėjau tipinio „romantiško vasariško“ įvaizdžio, tad pasirinkome neįprastą, egzotišką foną. Didžiulė stručio iškamša atrodo keistai, tarsi ne vietoje, tačiau modeliui nuotraukose jis – geriausias bičiulis, nuotykių ir kelionių partneris. Tai – ir ženklas į viską žvelgti laisvai, su lengva ironija, humoru – ne pernelyg rimtai.“

R. Kalinkinas pripažįsta, kad strutis padiktavo ir paties fotosesijos proceso nuotaiką: „Visiems – nuo vizažistės iki fotografių – buvo smalsu tyrinėti iškamšą. Greičiausiai nei vienas mūsų realaus šio gyvūno iš taip arti nėra matęs. Daugiau nei dviejų metrų milžinas futbolininko kojomis ir plieno snapu – tai išties įspūdingas ir žavus paukštis.“ 

Kolekcijoje dominuoja ryškūs, spalvingi audiniai, transformuojami rūbai – juos galima dėvėti bent trimis skirtingais būdais. Kaip įprasta „Robert Kalinkin“ kolekcijoms būdinga asimetrija, universalumas ir siluetai, kurie gatvėje priverčia atsisukti. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nuotraukų autorės – „FFakers“ studijos bendrasavininkės Eglė ir Ieva. Makiažo ir plaukų meistrė – Tania Kaminskienė. Avalynė – „Melissa“ iš „V2 Concept Store“. Kolekciją jau galima įsigyti „Robert Kalinkin“ parduotuvėse „PC Europa“ ir PC „GO9“. 

Daugiau nuotraukų – galerijoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top