Now Reading
Lietuviško repo premjera: Alhi „Between me and myself“ (video)

Lietuviško repo premjera: Alhi „Between me and myself“ (video)

Lietuviško repo premjera: Alhi „Between me and myself“ (video)

Laikas.lt

Jis nustebino lietuviškos repo muzikos sceną 2011 m., į dienos šviesą paleisdamas savo debiutinį prodiuserinį albumą „Selekted konnekted“, kuriame pirmąsyk viename katile virė toks didelis kiekis Lietuvos ir užsienio pogrindžio repo žvaigždžių. Pernai jis darbavosi su grupės „Rūkas“ antruoju albumu „4 keliai“ bei surinko visus geriausius savo intrumentalus į rinkinį „No MCs allowed“, o šiemet – grįžta su nauja jėga bei futuristiniais garsais, pasiruošęs kilnoti ne tik repo muzikos mylėtojų kojas, bet ir galvas.

Jūsų dėmesiui, debiutinis Alhi klipas dainai „Between me and myself“, purenantis dirvą būsimam atlikėjo albumui (nuoroda į video klipą):

Paties atlikėjo teigimu, daina gimė bandant pabėgti nuo nejaukios tylos prie Kūčių stalo. Muzika atsirado labai netikėtai – tai buvo paskutinis bandymas tądien pagauti mūzą už skvernų – ir tai netikėtai pavyko! Į pagalbą pasitelkęs profesionalių režisierių ir operatorių komandą, Alhi įvilko dainą į vizualų rūbą, suteikdamas jam pilną meninę išraiškos forma.

Tačiau tai dar ne viskas! Spausk ant žemiau pateiktos nuorodos ir dainos singlą atsisiųsk nemokamai:

arba

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Single rasite kūrinio instrumentalinę partiją bei vokalą, tad remix‘ai yra maloniai laukiami! Juos galite siųsti adresu: [email protected]

Prisijunk prie Alhi svetainės Facebook trumpuoju adresu fb.alhi.lt ir sek naujienas, kurių artimiausiu metu bus dar daugiau.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top