Now Reading
Pikti tatuiruoti metalistai ir jų meiliai pavadinti kačiukai (foto)

Pikti tatuiruoti metalistai ir jų meiliai pavadinti kačiukai (foto)

Pikti tatuiruoti metalistai ir jų meiliai pavadinti kačiukai (foto)

Laikas.lt

Vien dėl to, kad tavo sunkiosios muzikos grupė vadinasi „Raganos griaučiai“, nereiškia, kad negali turėti pūkuoto kačiuko vardu Murkis. Labai panašų teiginį savo nauja fotografijos knyga „Metal Cats“ iliustruoja fotografė iš JAV Alexandra Crockett.

„Kai nusprendžiau įamžinti kraupiai atrodančius metalistus su savo katėmis, paskambinau draugams ir gavau krūvą jas auginančių kontaktų“, – apie savo sumanymo įgyvendinimo pradžią kalbėjo ji. Keisčiausia, pasak Alexandros, buvo tai, kad visi jie, vos tik susisiekus, jos idėją sutiko entuziastingai.

Ketverius metus ji keliavo po Kaliforniją fotografuodama metalo muzikos grupių narius bei fanus su jų katėmis. Prieš jos objektyvą stojo tokios grupės kaip „Black Goat“, „Thrones“, „Isis“, „Cattle Decapitation“, „Napalm Death“, „Municipal Waste“ ir t. t.

„Metalo scenoje esu nuo keturiolikos metų, tad turiu labai daug pažįstamų, grojančių bei klausančių sunkią muziką. Per tą laiką pastebėjau tendenciją, kad šiai subkultūrai priklausantys vaikinai metalo muziką dievina ne ką daugiau nei kates. Beje, dauguma jų tik iš pažiūros atrodo bauginančiai, iš tikro viduje jie lyg tie meilūs nekalti kačiukai“, – apie savo foto idėją toliau dėstė Alexandra.

Iš viso knygoje – maždaug 700 nuotraukų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top