Now Reading
Balandį „Studio 9“ lankys ryškios klubinės scenos asmenybės

Balandį „Studio 9“ lankys ryškios klubinės scenos asmenybės

Balandį „Studio 9“ lankys ryškios klubinės scenos asmenybės

Laikas.lt

Kovo mėnesį baigusi įspūdinga „GO9 Club“ naktimi, sostinės kūrybinė erdvė „Studio 9“ balandį ruošiasi nemažinti tempo ir pristatyti Vilniaus klubinėtojams ne vieną įdomų pasiūlymą su ryškiomis klubinės kultūros asmenybėmis iš užsienio.

Penktadienį paskutinę diskoteką po stogu šį sezoną surengs lėtų meilės šokių ambasadoriai „Love In Slow Motion”. Martin Virgin ir Stepan Bitus kuruojamą naktį papuoš šilkinio nu disco žinovas „Satin Jackets”. Seniai Lietuvoje lauktas atlikėjas į Vilnių atskris su klausytojų širdis visame pasaulyje užkariavusiais hitais ir kauke, be kurios neapsieina nei vienas vokiečio pasirodymas.

Balandžio 11-ąją į ketvirtą „Moon Safari” ekspediciją pakvies „minimal.lt” šeima. Tris pakankamai išprotėjusius klubinės scenos veikėjus pristačiusi renginių serija liks ištikima savo vertybėms ir kelionėje į mėnulį vairą patikės skrajojančiam olandui San Proper. Vienas iš tarptautinio „Dekmantel” festivalio iniciatorių ir įrašų kompanijos „Rush Hour” globotinių į Vilnių tikrai pasiims bosinę gitarą, kurios dėka jo pasirodymai virsta sunkiai prognozuojamu šou.

Balandžio 12-ąją pirmąjį savo laidos gimtadienį šokių salione švęs radijo stoties „Zip FM” eterio chuliganė Simona Bandita. Soleinizantę ypatinga koncertine programa sveikins lietuviškos muzikos rinktinė, kurią sudarys Justė Starinskaitė, Giedrė iš „Empti”, Markas Palubenka, „Proper Heat” vokalistas Karolis Ramoška ir jaunoji reperė Cherry On Top. Prie visų jų prisidės ekscentriškas amerikietis Nick Monaco, kuris taps pirmuoju kultinės „Soul Clap” šeimos paukščiu mūsų šalyje.

Kartu su šiais balandžio akcentais nuobodžiauti neleis ir kiti „Studio 9” suplanuoti renginiai. Šį šeštadienį naują „Vilnius Temperature” epizodą gyvai pristatys post-punk grupė „Deeper Upper”. Jaunus Baltijos šalių talentus globojantis pojektas „The Baltic Scene” balandžio 18 d. kvies pažinti penkis daug žadančius elektroninės muzikos atlikėjus iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Velykų pirmadienį apvalią dešimties metų „Minimal Mondays” sukaktį garsiai pagerbs jau minėta „minimal.lt” šeima, o tašką balandžio kalendoriuje padės labai raudonas „Bordelis”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top