Now Reading
Apie ką moterys meluoja draugėms?

Apie ką moterys meluoja draugėms?

Apie ką moterys meluoja draugėms?

Dažniausiai nieko nestebina, kad moterys tarpusavyje dalinasi viskuo, kas po saule. Tačiau buvo atskleisti penki itin asmeniški dalykai, kurių savo draugėms jos pasakoti nenori. Jos meluoja tuomet, kai nori pasilikti asmeninę nuomonę sau ir kai bijo pavydo.

Pirmasis dalykas, apie kurį meluojama draugėms yra tas, kad moterys nenori atskleisti, kiek ilgai jos priverčia savo naują vaikiną laukti. Jos nenori, kad jų draugės žinotų, kad vos sutikus naują vyrą draugė iš karto puolė su juo į lovą. Geriau šias smulkmenas pasilaikyti sau ir vaidinti nepasiekimą duodant suprasti, jog naujasis mylimas jos laukė ilgai ir nuobodžiai.

Antrasis sąraše yra uždarbis. Moterims nėra būdinga girtis savo pajamomis, be to, bijoma moteriško pavydo ir apkalbų. Kita priežastis yra nenoras skolinti pinigų draugėms, tad jei jos nežinos, kiek uždirbi, greičiausiai nebus nepatogu atsisakyti paskolinti kelis šimtus litų.

Kitas dažniausiai pasitaikantis melas yra dėl draugių išvaizdos. Moterys ir merginos dažniausiai nenori liūdinti savo „mergaičių”, tad nutyli savo mintis apie nepasisekusią šukuoseną ar netinkamai parinktą suknelę.

Ketvirtasis dalykas, dėl kurio moterys griebiasi melo, yra vyro dovanos joms. Jos nuslepia bet kokias pigias dovanas, kurias joms nupirko vyras, paminėdamos tik tas, kuriomis galima nors kiek pasipuikuoti.
Ir paskutinis melas yra dėl buvusiųjų vaikinų. Jei netyčia jos vėl sugalvoja susidėti su savo ex – jokiu būdu apie tai neturi sužinoti draugės, nes kaip tik joms ir buvo pasakojama, koks šlykštynė buvo mylimasis. Todėl draugės nieko nežinos, kol neatrodys, kad tai rimta.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top