Now Reading
Koks esi draugas pagal Zodiako ženklą?

Koks esi draugas pagal Zodiako ženklą?

Koks esi draugas pagal Zodiako ženklą?

Laikas.lt

Draugų skaičius kasdien vis didėja. Socialiniuose tinkluose – turima galvoje. Bet ar toks pat procesas vyksta ne virtualioje erdvėje? Gal jis, kaip tyčia, atvirkštinis? Ir tai gali būti visai ne dėl kitų, o dėl jūsų pačių kaltės. Vieno mygtuko paspaudimu susirasdami naują draugą, dažnai pamirštame, kiek daug iš tikro reikalauja draugystė. Ar vis dar sugebate išklausyti artimą žmogų, jį paguosti, galbūt dėl jo net pasiaukoti? Daug klausimų, į kuriuos turite atsakyti pats, tačiau žemiau pateikta astrologinė charakteristika gali padėti pažvelgti tiesai į akis.

Avinas (kovo 21-balandžio 19)

Šio ženklo draugai yra tie žmonės, kuriems geriausia skambinti, kai neturi nuotaikos. Avinai visuomet kupini idėjų ir entuziazmo. Su jais niekada nebus nuobodu. Žinoma, Avinai jautrūs žmonės, tad reikia stengtis jų nuotaikos nesugadinti. Avinų didžiausias turtas draugystėje – drąsa.

Jautis (balandžio 20-gegužės 20)

Šio ženklo draugai daugiausia skambučių sulaukia iš norinčiųjų skaniai kur nors pavalgyti ar pasivaikščioti gamtoje. Su Jaučiais galima ramiai ir jaukiai praleisti laisvalaikį, tad puiku su jais susitikti, pavyzdžiui, po kokio nors nemalonaus įvykio, kai norisi užsimiršti. Jaučiai savo įsitempusiems draugams dažnai padovanoja pėdų ar nugaros masažą.  Jaučių didžiausias turtas draugystėje – stabilumas.

Dvyniai (gegužės 21-birželio 20)

Šio ženklo atstovai labai aktyvūs ir veiklūs. Jie turi daugybę interesų, tad ir galybę draugų. Kai norisi kompanijos, jie visuomet šalia. Kai gyvenimas tampa per sunkus ir per rimtas, skambinkite savo draugui Dvyniui, susitikimas su juo įpūs naujų vėjų. Dvynių didžiausias turtas draugystėje – nerūpestingumas.

Vėžys (birželio 21-liepos 22)

Šio ženklo atstovai savo geram draugui atiduos paskutinius marškinius. Nors, iš kitos pusės, jis tikisi daug gauti atgal, t. y. jiems reikia besąlygiško pasiaukojimo. Savo geriausiam draugui jis taip pat nori būti geriausias draugas. Vėžiui puikiausias atlygis – vakarienė žvakių šviesoje su namie gamintu maistu. Vėžių didžiausias turtas draugystėje – gilūs jausmai.

Liūtas (liepos 23-rugpjūčio 22)

Po šiuo ženklu gimę žmonės nėra patys geriausi draugai. Jie ištikimi tik tada, kai žino, kad kažką iš draugų gali gauti. Liūtai viską romantizuoja ir mėgsta dėmesį. Tad jei jo suteiksite, galite pelnyti nekintančią Liūto ištikimybę. Tai dosnūs ir kūrybingi žmonės. Liūtų didžiausias turtas draugystėje – šiluma.

Mergelė (rugpjūčio 23-rugsėjo 22)

Tai labai rūpestingi žmonės. Jei nežinote, ar galite pasitikėti po šiuo ženklu gimusiu draugu, bet randate knygas lentynoje sudėtas pagal abėcėlę ar garaže nuplautą mašina, žinokite, kad – galite! Mergelės nevynioja žodžių į vatą, tad jei išgirsite tai, ko nenorite girdėti, neįsižeiskite. Mergelė tai daro, norėdama jums pagelbėti. Mergelių didžiausias turtas draugystėje – tiesa.

Svarstyklės (rugsėjo 23-spalio 22)

Tai taikūs ir labai draugiški žmonės. Jiems svarbu gyvenime išlaikyti harmoniją, tad su jais susipykti labai sunku. Svarstyklės itin romantiškos, tad nenustebkite, jei kažką tokio iškrės, nors jam ir esate tik draugas… Svarstyklių didžiausias turtas draugystėje – bendradarbiavimas.

Skorpionas (spalio 23-lapkričio 21)

Šio ženklo atstovai, panašiai kaip ir Liūto, kartais neteisingai supranta draugystę, nes pernelyg ją romantizuoja. Nepasitikėjimas, pavydas, įvairios baimės ir kiti neigiami jausmai Skorpionams dažnai trukdo susirasti gerų draugų. Tačiau jei visą tai pakęsite, turėsite patį ištikimiausią draugą. Skorpionų didžiausias turtas draugystėje – aistringas atsidavimas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys (lapkričio 22-gruodžio 21)

Pasiruoškite nuotykiams, nes šio ženklo atstovai yra pamišę dėl kelionių, egzotiškų kultūrų ir apskritai naujų potyrių. Iš kitos pusės, šie žmonės nėra patys geriausi klausytojai. Tačiau, jausdami, kad turite problemų, jie pasistegs padaryti taip, kad visas jas užmirštumėte. Šaulių didžiausias turtas draugystėje – optimizmas.

Ožiaragis (gruodžio 22-sausio 19)

Tai nėra patys komunikabiliausi žmonės, tačiau labai ambicingi. Tai nėra tas draugas, kuriam galite paskambinti būdamas blogos nuotaikos, nes labai dažnai jie patys tokie būna. Turėsite pasirūpinti, kad draugas Ožiaragis atgautų ūpą, o tada laikykitės. Jis pasirūpins, kad ir jis, ir jūs gautumėte tai, ko norite. Ožiaragių didžiausias turtas draugystėje – sugebėjimas įkvėpti.

Vandenis (sausio 20-vasario 18)

Jie mėgsta valdyti situaciją, tačiau, tuo pačiu, labiausiai iš visų Zodiako ženklų pasižymi liberalumu. Jie iš draugo neprašo pasikeisti, būti beprotiškai ištikimam ir pan. Jiems patinka individualybės, tad savo draugams Vandeniai leidžia būti unikaliais. Ištikus nelaimei, jie nepameta blaivaus proto, tad jais galima pasikliauti. Vandenių didžiausias turtas draugystėje – laisvė būti savimi.

Žuvys (vasario 19-kovo 20)

Šio ženklo atstovai mėgsta dalintis emocijomis, tad jaučiasi apgauti, kai draugas į jų santykius žiūri ne itin rimtai ar paviršutiniškai. Pasivaikščiojimai pakrante, filmai, menas – užsiėmimai, kuriais Žuvys dalijasi su savo draugais. Žuvų didžiausias turtas draugystėje – mokėjimas išklausyti.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top