Now Reading
„Talentų banke“ – dizainerės ROSA-BRYNDIS, kurios žada užkariauti pasaulį (ir Lietuvą) (foto)

„Talentų banke“ – dizainerės ROSA-BRYNDIS, kurios žada užkariauti pasaulį (ir Lietuvą) (foto)

„Talentų banke“  – dizainerės ROSA-BRYNDIS

Laikas.lt

Šiandien „Talentų bankas“ pirmąjį kartą gali pasidžiaugti tarptautiniu „grobiu“ – čia pristatome dvi jaunas dizaineres iš Danijos bei Islandijos, besislepiančias po  ROSA-BRYNDIS vardu.

Kompaniją ROSA-BRYNDIS Danijos sostinėje Kopenhagoje įkūrė danė Rosa Winther Denison ir islandė Bryndis Thorsteinsdottir. Dizainerės vis dar studijuoja Danijos Karališkojoje
meno akademijoje.

Merginos kuria skandinaviško stiliaus moteriškus drabužius, tačiau greitu metu planuoja nepamiršti ir vyriškosios giminės.

„Esame išskirtinės, nes inspiracija drabužiams kyla iš architektūros ir geriausių pasaulio architektų. Esame talentingos ir greitai išvystome kolekcijas naujiems sezonams. Taip pat labai atsakingai dirbame su drabužių dizainu, formomis ir tuo, kaip jie priglunda prie kūno. Naudojame
aukštos kokybės medžiagas“,  – apie savo darbus kalba šiandieninės „Talentų banko“ herojės.

ROSA-BRYNDIS darbų galima rasti įvairiausiose Kopenhagos parduotuvėse, Islandijoje, taip pat įsigyti internetu. Dabar merginos nusiteikusios užkariauti ir lietuvių širdis  – jų produkcija jau sugulė į Vilniaus „Decolte“ parduotuvių lentynas.

Siūlome peržvelgti ir įvertinti ROSA-BRYNDIS kūrybą. Jei sakote „like“, užsukite į jų interneto svetainę http://rosabryndis.com arba ieškokite „Facebook’e“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top