Now Reading
Geriausias pasaulio „beatboxeris“ The Petebox grįžta į Lietuvą

Geriausias pasaulio „beatboxeris“ The Petebox grįžta į Lietuvą

Geriausias pasaulio „beatboxeris“ The Petebox grįžta į Lietuvą

Laikas.lt

Po sėkmingo ir sausakimšo pasirodymo „Loftas Fest 2013“ keliskart geriausiu ir universaliausiu pasaulio beatboxeriu pripažintas The Petebox ne ilgai trukus sugrįžta į menų fabriką! Jau spalio 4 d. jis pasirodys pirmojoje šį sezoną „LRT Opus Gyvai“ serijoje.

„O taip! Buvo nuostabu. Pirmiausia vieta, kur vyko festivalis – nepakartojama; garso sistemos rovė stogą; ten buvo karšta visom prasmėm. Aišku, viso to vyšnia ant torto – publika, kuri buvo tiesiog pavydėtina. Žodžiu, „Loftas Fest 2013“ – vienas mano šviesiausių vasaros prisiminimų“, – neseniai savo socialiniame tinkle pripažino The Petebox.

Šio italų kilmės brito gimusio Australijoje pasirodymai dėl savo energijos, netikėtų sprendimų, genialumo ir pavydėtinos charizmos ant scenos prikausto tiek merginų, tiek vaikinų dėmesį. Tie, kas matė jo koncertą festivalio metu – tai patvirtins.

„The Petebox – vienas iš „Loftas Fest“ favoritų, bent jau man! Koncertui einant į pabaigą labai norėjau, kad visi mano draugai būtų šalia ir stebėtų pasirodymą kartu – vat taip gerai buvo!“, – The Petebox pasirodymą vertina DJ Mamania.

Viskas, ką daro Pete, yra atliekama gyvai prieš tavo akis ir tik jo balso galimybių dėka, dainas įrašant sluoksnis po sluoksnio, su minimalia instrumentų pagalba. O jo dainavimas yra vertas atskiro paragrafo. Bet jį praleisime, nes tai reikia išgirsti gyvai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

The Petebox karjerą pradėjo „BBC“ organizuojamose beatboxerių kovose. Dabar Pete vaizdo klipai „YouTube“ sulaukia milijonų peržiūrų, o jį koncertuoti kviečia pasaulyje didžiausių muzikinių įvykių organizatoriai – nuo festivalio „Glastonbury“ iki koncerto Maskvos Raudonojoje aikštėje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top