Now Reading
Saksofonu papuoštos Fingalick elektronikos premjera Kaune – rugpjūčio 23-ąją

Saksofonu papuoštos Fingalick elektronikos premjera Kaune – rugpjūčio 23-ąją

Saksofonu papuoštos Fingalick elektronikos premjera Kaune – rugpjūčio 23-ąją

Laikas.lt

Į Kauną atšvęsti penktadienio, vasaros ir daugybės kitų gerų dalykų rugpjūčio 23-ąją atskries „Despotin“ komandos atstovų būrys. Visiškai naują savo programą gyvai „Ryšių kiemelyje 837“ pristatys elektroninės muzikos kūrėjas Fingalick, kurį palaikys kolegos didžėjai.

„Bass muzika su siela“, – taip visą gyvenimą muzikuojantį vilnietį Fingalick, prieš keletą metų pasižymėjusį „Renegades of Bump“ inicijuotose prodiuserių varžytuvėse „Ritmo kovos“, pristato kritikai.

Vos debiutavęs, Los Andželo beats scenos įkvėptas jaunasis prodiuseris Tomas Narkevičius apkeliavo daugelį Lietuvos festivalių ir gerbėjus nurengė vienu pirmųjų savo kūrinių „Natalie Portman“. Bene didžiausias „festivalinis“ Fingalick pasiekimas įvyko pernai, kai su didele lietuvių kompanija jis pasirodė vieno esminių Europos bass muzikos festivalių „Outlook“, vykstančio Kroatijoje, vakarėlyje laive.

Bass, UK house, soul, r&b, jungle, gyvos muzikos įtakas į vientisą kūrybinį paveikslą liejančio Fingalick kūryba įtraukta į „Ritmo kovų“ kompiliacijas. Prieš metus JAV leidybinė kompanija „Loveless Records“ pristatė vilniečio 5 kūrinių rinkinį „Foreplay“.

Visai neseniai išleisti remiksai užsieni kolegoms Peter Hadar ir Boy/Friend, o rugpjūčio viduryje Tomas kartu su kolegomis iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos improvizavo pirmą kartą vykusiose savaitės trukmės muzikinėse dirbtuvėse „Baltic Trail“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kauniečiams Fingalick pristatys prieš keletą savaičių festivalio „Satta Outside“ pagrindinėje scenoje pirmą kartą suskambėjusią naują savo programą. Joje kosminė elektronika pildoma ne tik jausmingu paties Fingalick vokalu, bet ir gyvomis saksofono partijomis – taip, scenoje stovi ne vienas, o du muzikantai.

Gyvą Fingalick premjerą „Ryšių kiemelyje 837“ pasitiks ir palydės didžėjų Vaiper ir Nightjar tandemas „Oogle Vision“ bei radijo laidos „Despotin Beat Club“ vedėjas Laurynas Bowtie. Jausmingi penktadienio šokiai prasidės aštuntą valandą vakaro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top