Now Reading
Transeksualų pora: visai neseniai jis buvo ji, o ji buvo jis (foto, video)

Transeksualų pora: visai neseniai jis buvo ji, o ji buvo jis (foto, video)

Transeksualų pora: visai neseniai jis buvo ji

Laikas.lt
Pagal Thesun.co.uk

Sunku patikėti, jog tik prieš du metus Arinas Andrewsas buvo mergina, vardu Emeralda, o jo dabartinė širdies draugė Katie Hill – vaikinas, vardu Luke’as…  Taip, nors atrodo gana įprastai, ši įsimylėjėlių pora iš tiesų yra transeksualai, ryžęsi lyties keitimo operacijai.

Prieš metus universiteto studentei Katie atlikta lyties keitimo operacija, o Arinas, kuris vis dar mokosi mokykloje, tik praėjusį mėnesį atsikratė jam ramybės nedavusios moteriškos krūtinės.

„Visuomet jaučiau, kad krūtys man nepriklauso. Pagaliau jaučiuosi patogiai savame kūne. Dabar, kai einu į baseiną ar į sporto salę, niekas nebekilnoja antakių – jie mano, kad esu normalus vaikinas. Esu be galo laimingas, kad tiek mano šeima, tiek Katie labai mane palaiko“, – teigia Aronas.

Tuo tarpu Katie neslepia, jog, pati būdama transeksualė, savo vaikiną supranta geriau nei bet kas kitas. Įsimylėjėlių pora dabar mėgsta eiti maudytis, degintis kartu su kitomis poromis. Jiems pasisekė, nes jų šeimos juos suprato ir palaikė, tačiau aplinka ne visuomet buvo itin draugiškai nusiteikusi jų atžvilgiu…

Arinas ne tik turėjo pakeisti mokyklą, bet dėl lyties keitimo neteko ir geriausio savo draugo, tuo tarpu Katie buvo užgauliojama, o, susiradusi naujų draugų, vengdavo jiems atskleisti savo paslaptį – tai sužinoję žmonės dažnai nustoja bendrauti.

Neigiamos reakcijos sulaukia ir amerikiečių jaunuolių tėvai.

„Vis dar yra žmonių, su kuriais daugiau nebendraujama. Žinau, jog jie abejoja manimi, kaip motina“, – pasakoja Arino mama Denisė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Staipsnio herojai Arinas ir Katie vaikystėje

Pasak panašias kančias išgyvenusių žmonių, niekas, kas jaučiasi patogiai savame kūne, nesupras, koks jausmas yra per prievartą gyventi kitos lyties žmogaus gyvenimą.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top