Now Reading
„Penktadienio DJ“ – Miša Skalskis ir jo muzikinis kelionmaišis į negyvenamą salą

„Penktadienio DJ“ – Miša Skalskis ir jo muzikinis kelionmaišis į negyvenamą salą

„Penktadienio DJ“ – Miša Skalskis ir jo muzikinis kelionmaišis į negyvenamą salą

Laikas.lt
Dovilė Raustytė

Du penktadienius iš eilės mūsų DJ „pultą“ glostė moteriškos Daivos Starinskaitės ir Gabrielės Labanauskaitės rankos. Tad šiandien jis jau tikrai nusipelnė šiurkštesnių elektroninių prisilietimų…

Miša Skalskis arba 96WRLD, dar žinomas ir kaip grupės „Without Letters“ narys, sutiko pasikuisti savo muzikiniuose archyvuose ir ištraukti tiek mažiau, tiek daugiau apdulkėjusių dainų grojaraštį. Pasak jo, lengviau būtų tilpti į Top 1000, bet, ramu, dešimtukas sudarytas.

Įprasta, Mišos grojamos muzikos klausyti neprastesnių vizualizacijų fone. Tad gyvą pasirodymą su garbanų šešėliu už vaikino nugaros pamatyti privalu. Artimiausias jo ir grupės lipimas ant scenos – festivalyje „Positivus“. O dabar valandos pasiruošimo treniruotė, apie kurią Miša sako štai ką: „Šiomis dienomis ausyse spengiančios melodijos, iš stalčių traukti kaleidoskopai ir įrodymų formulės. Kai kurie dar neprigiję, bet mėgiami, kai kuriems, namų apyvartoje patapusiems klasika, yra leista miegoti kartu. Jeigu lekiant į negyvenamą salą reiktų rinktis: moteris ar šitas sąrašas…“

1. Flako – Lion’s Mane

„Vasaros daina…? Taigi ta… kaip ten ji?… „Get lucky?!“ Ne ne ne, nein nein nein, vasaros daina – šis nuostabus Flako kūrinys. Visas jaunuolio albumas „Eclosure“ yra nepakartojamas himnas vasarai ir Labanoro giriai!

2. Closer Music – One Two Three (Gravity)

Dar vienas vasaros hitukas. Padėka Laimonui Zakui, kad parodė, ir Mantui T už galimybę gyvai išgirsti ir pačiupinėti „Closer Musik“ vieną antrąją Dirką Leyersą gyvai!

3. James Holden – Renata

Jameso Holdeno naujas albumas „Inheritors“ užtikrintai puikuojasi pirma vieta asmeninėje šiais metais išleistų albumų suvestinėje.

4. Battles – Sz2

„Battles“ yra įrodymas, jog dar per anksti laidoti didįjį roką. Gal kada „Mėnuo Juodaragis“ užbookins?

5. Caribou – She‘s the one (Brokenchord edit)

Tamsią naktį, baigus groti šitam gabalui, per kambarį nuaidėjo garsus „WoW!“, dėl kurio buvo susilauktą daug skundų iš kaimynų. To kaltininkas yra, ne be reikalo visų mylimas, Ernestas Kaušylas. Įrodymas, jog lietuviai ne vien sporte yra geri!

6. King Crimson – Epitaph

Raudonasis karalius – mano vaikystės Chukas Norrisas ir Ksena viename.

7. Dimlite – Ravemond’s Young Problems

Tiek meilės šitam atlikėjui! Visai jo diskografijai leidžiu miegoti kartu. Šių laikų raudonasis karalius – Norrisas ir Ksena viename.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. Jackson and his computer band – TV Dogs

Jackson and his computer band debiutinis albumas, išleistas seniai seniai (2005), iki šiolei skamba labai šviežiai. Kiekvieną rudenį šis gabalas tampa klausomiausiu hitu mano miegamajame! Sutemus, jis yra mano čia ir dabar. Beje, šį rudenį atlikėjas išleis savo antrąjį albumą po 8 metų pertraukos „Warp“ leidykloje.

9. Clark – Secret

Tikrai ne miškais ateina ruduo. Ram-pam-pam-pararam-pam-pam-pa-pam. Visi Clarko vaikai yra fantastika, bet paskutinis albumas – tikras ruduo, kuris buvo kažkur, kažkada, kai dar negyvenome.

10. Mr. Oizo – Duck Guts

Aš nemėgstu šunų, o beveik visi kaimynai turi juos => kiekvieną rytą šitas mielas ausiai gabalas žadina miestelį.

Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top