Now Reading
10 dalykų, kurių ilgisi vedę vyrai

10 dalykų, kurių ilgisi vedę vyrai

10 dalykų

Alfa.lt

Manote vedę vyrai labiausiai ilgisi pažinčių su merginomis, pasimatymų, flirto ir neįpareigojančių santykių? Klystate, nes apklausos rodo, kad būtent šių dalykų vedę vyrai ilgisi mažiausiai. Pasirodo, vedybinis gyvenimas priverčia vyrus ilgėtis visai kitų dalykų.

Vedę vyrai ilgisi…

1. Pirkinių, apie kuriuos niekam neturėtų pasiaiškinti
Vyrai ne mažiau nei moterys mėgsta leisti pinigus savo pomėgiams, kuriuos paaiškinti antrosioms pusėms būna sunku. Žaislinis šviesos kardas už kelis šimtus litų? Vyrai norėtų, kad net tokį pirkinį jų antros pusės gerbtų, o jiems nereiktų aiškintis.

2. Švenčių, kai reikdavo aplankyti tik vieną šeimą
Dauguma vyrų negali pakęsti šeimos švenčių. Tai pareiga, kuri privaloma, bet neteikia jokio malonumo. Anksčiau jiems užtekdavo aplankyti tik savo šeimą, bet susituokus atsirado dar viena šeima ir pareigų padvigubėjo.

3. Rengtis taip, kaip jiems patinka

Skirtingai nei moterims, vyrams nerūpi, ką apie juos mano aplinkiniai, todėl jie nori rengtis nerūpestingai ir patogiai, o ne vaikytis madų ir aplinkinių pritarimo.

4. Pasakoti vėl ir vėl tas pačias istorijas
Vyrams patinka istorijos, bet jos jau šimtus kartų pasakotos mylimosioms, kurios suvokusios, kad ir vėl teks klausytis gerai žinomos istorijos, nutraukia: „Šitą istoriją girdėjau jau šimtus kartų!”

5. Tinginiavimo
Tinginystė vyrams kelia geras asociacijas: nereikia tvarkytis, niekur skubėti, nieko naudingo nuveikti. Viengungystės laikais jie galėdavo nieko neveikti ir nejausti kaltės jausmo, dabar net ir stengdamiesi iš paskutiniųjų nesulaukia pagyrimų, o tik priekaištų.

6. Lovos, skirtos tik jiems
Vyrams patinka ilgai nemiegoti, vartytis, knarkti ir spardytis per miegus, atidėlioti žadintuvą ir nepasikloti lovos. Kai šalia yra žmona, nė vieno iš išvardintų dalykų daryti nebegalima.

7. Ramybės

Kai mylima moteris pasakoja vyrui apie darbo problemas, ji tenori išsikalbėti, bet vyrui tokios kalbos labiau primena pagalbos šauksmą. Būtent todėl vyrai suirzta, klausydami apie antros pusės darbo problemas: jie nori padėti, bet nežino kaip.

8. Mamos ir jos besąlygiškos meilės
Žmonos meilę reikia nuolat išsikovoti, o mamos meilė atlaiko visus išbandymus, todėl stiprina vyrų pasitikėjimą savimi ir leidžia jiems jaustis reikalingiems. Būtent todėl vyrai ieško savo antrosiose pusėse mamos savybių – jie nori būti besąlygiškai mylimi.

9. Galimybės priimti sprendimus savarankiškai
Šeimoje dėl visų sprendimų reikia tartis, o kai nuomonės nesutampa dar ir ieškoti kompromisų. Kiekvienas žmogus bent kartais nori priimti sprendimą pats vienas, net jei yra susituokęs.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

10. Galimybės atvirai nužvelgti kitas moteris
Moterys yra gražios būtybės ir jos reikalauja vyrų dėmesio. Jei vyras žiūri į kitas moteris, tai dar nereiškia, kad jis nemyli savo žmonos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top