Now Reading
Sostinėje atsidaro klubas po atviru dangumi!

Sostinėje atsidaro klubas po atviru dangumi!

Sostinėje atsidaro klubas po atviru dangumi!

Laikas.lt

Birželio 7 dieną Vingio parke pirmą kartą Vilniaus istorijoje bus atidarytas klubas po atviru dangumi „Open Air Disco“. Vakarėlių metu nuobodžiauti neleis geriausi Lietuvos ir užsienio DJ. Publiką linksmins ne tik garsi ir kokybiška muzika, bet ir gyvai ekranuose miksuojami vaizdo klipai bei šalto oro patrankos.

Pasak vieno iš projekto iniciatorių bei dalyvių DJ Mantini, pagaliau miesto svečiai turės galimybę pasilinksminti bei atsipalaiduoti sostinėje lyg kurorte.

„Tai pirmas Vilniuje tokio masto renginys, skirtas įvairios muzikos gurmanams. Mes norime įrodyti, jog vasarą ir Vilniuje galima linksmintis kaip pajūrio kurorte, mėgaujantis skaniais kokteiliais bei kokybiškomis pramogomis”, – pasakoja DJ Mantini.

Linksmybėmis rūpinsis daugybę metų gyvuojanti „Taste it!” komanda. Organizatoriai pabrėžia, jog visą vasarą truksiančios diskotekos gryname ore bus nemokamos. Rasti kelią į parką padės visą miestą nušviesiantis spindulys, o, prašvitus keliaujant namo, romantiniai pasivaikščiojimai per Vingio parką pridės sveikatos linksmintis ir kitą naktį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Atidarymo savaitgalį Birželio 7d. penktadienį plokšteles suks ir muzikinius klipus miksuos pasaulio daug apkeliavęs Video DJ / DJ Ai-Va iš Latvijos ir Europos pietuose kiekvieną vasarą grodavęs Lietuvis Video DJ / DJ Mantini. Šeštadienį Birželio 8d. prie pulto stos ir scratch’uos kolegos iš ZIP FM DJ Mamania ir DJ Mantini.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top